Skocz do zawartości

opinie ddl2

zielony_gremlinek

Rekomendowane odpowiedzi

może chodzi o to ze na nazwa wielu sie przejechało

fakt jest jeden jesli ktos stawia swoja podstawowa strone na darmowce to jest chyba szalencem

tam w kazdej chwili ci moga powiedziec papa

ja tez mam na ddl2 i na innych darmowkach konta (zaplecze) i traktuje to tak dzis jest jutro nie ma i czym mam sie przejmowac zaloze gdzie indziej

odnosnie ddl2 mi na pytanie co sie dzieje ze nia ma stronki zostalo podane ze był atak na serwer i na ochrone danych zostały serwer odciety od świata do sprawdzenia potencjalnych szkód, ale jak widać juz jest OK gdyz strony działają wiec jest OK

a propo narzekania ostatnio nawet wielu na home narzeka choc ja sobie ich chwale, jak ktos chce byc pewny swego niach sobie w domu serwer postawi wtedy bedzie wiedzial co i jak.

jakbym zapłacił za hosting 300 to mialbym sie do czego plus a tak (czytaj powyzej)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

był atak i anioł musiał wyłączyć dostęp do kont by namierzyć delikwenta. dziura została już załatana poprzez którą nastąpił atak. Oczywiście żadnych szkód koleś nie zdążył wyrządzić.

Co do szaleństwa na ddl2, to czasem nie zaszkodzi czytać regulamin. Jeśli postępujesz zgodnie z nim to Ci konta nie usuną. Mam tam chyba ze 3y swoje strony od jakiegoś czasu i działają prawidłowo, na pewno nie gorzej niż na serwerach płatnych. Jeśli chodzi o nazwa.pl to często miałem problemy tego typu, że strony albo się ładowały bardzo wolno albo w ogóle były niedostępne. Admini natomiast nie raczyli nigdy odpowiedzieć na pytania co się dzieje i czemu jakość usług po zapłaceniu za hosta po upływie okresu testowego tak drastycznie spadła. Jeżeli ktoś jest zadowolony z ich usług to jego sprawa, mnie nikt więcej na ten hosting nigdy nie namówi. Nawet gdyby mi oferowali konto gratis.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

to ja teraz mam mieszane uczucia po waszych wypowiedziach :D

Chyba moj katalog jednak tam jeszcze zostanie :D

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Chyba moj katalog jednak tam jeszcze zostanie :D

Mimo wszystko proponuję kupić jakąkolwiek domenę i podpiąć pod nią Twój katalog na ddl2. Prędzej czy później będziesz (będziemy) się wynosić gdzie indziej, i żal będzie katalogu który będzie miał już ileś tam tysięcy wpisów.

Ja popełniłem taki błąd z jednym moim qlwebem na forall.pl - mam tam teraz PR3, 11K wpisów, 8K zaindexowanych w Goglu stron i nie wiem jak się z tym zabrać gdzie indziej.

A co do katalogów na ddl2.pl - w regulaminie stoi, że nie może katalog być stroną główną. Dlatego ja swój postawiłem na subdomenie, stroną główną jest inna strona, tematyczna. Ale na forum ddl2 znalazłem wątek, gdzie panowie admini z panem moderatorem mówią sobie wprost - na ddl2 nie wolno stawiać katalogów. Dlatego warto sobie często robić backup bazy...

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

dzięki Bielack za cenne wskazówki. Dobrze, że ktos czyta regulaminy :D

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności