Skocz do zawartości

[Wykonam] Bardzo mocne linki z własnego zaplecza

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Dane zaplecza:

Ilość domen: 454

Wiek domen: 2-3 lata (od kiedy stoi na nich zaplecze, ale były kupowane jako expirki już ze stażem i linkami)

Treści na domenach: treści z mieszarki

Ilość linków wychodzących: około 500 z każdej domeny (uzbieranych w ciągu 2-3 lat, więc nie są to domeny na które dodaję po kilkadziesiąt linków dziennie). Z podstrony z Twoim linkiem wychodzi tylko 1 link do Ciebie. Nie ma linków sitewide (są może na kilku domenach na których robiłem testy).

Zaplecze stoi na skrypcie serpbooster, który ma swoje małe ograniczenia, np. tytuł artykułu jest losowo generowany z treści, nie da się ustawić własnego. Nie da się też w treści ustawić linków w konkretnym miejscu, są one losowo wstawiane z pola linków. Do wszystkich artykułów cyklicznie i automatycznie dodają się komentarze, więc każda strona tego zaplecza "żyje".

Zaplecze działa od 3 lat, zawsze dawało dobre efekty - nie było żadnego bana, nie było też żadnej sytuacji żeby zaszkodziło - było parę sytuacji, że niewiele pomogło, ale wpływ na to mają też inne czynniki, nie tylko linki - optymalizacja lub rozkład anchorów (które klienci sobie życzyli). Jeżeli chodzi o anchory to mogę je dobrać wg swojego doświadczenia w linkowaniu z tego zaplecza (wtedy przesyłasz tylko swoje główne frazy na które chcesz linkować a ja sam ustalam jak linkować żeby było dobrze) lub możesz podesłać konkretne anchory wg swojego uznania. To samo dotyczy tekstów, jeżeli masz własne z synonimami to nie ma problemu żeby je dodać, jeżeli nie masz tekstów to puszczam swój unikalny bełkot z mieszarki.

Efekt linkowania z poprzedniego miesiąca domena słabo zoptymalizowana i prawie bez treści, branża średnio konkurencyjna:

obraz.thumb.png.68e8644bd5f40e9e8d202fd5cc85f16e.png

Cena:

500 netto/blast (puszczam projekt 500 linków na 454 domeny, więc na 46 domenach będą po 2 artykuły z linkiem)

lub

600 netto/blast - to samo co wyżej, tylko treści są dopasowane do Twoich linków, również z mieszarki, więc zdania nie będą logiczne, ale znajdą się w nim frazy powiązane z Twoją branżą.

Kontakt na PW lub maila, dane tutaj:

NET Piotr Janczyk
Kościuszki 1/35
33-380 Krynica-Zdrój
NIP: 7342787113

kontakt@net.info.pl

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności