Skocz do zawartości

Ustrona usługowa a CMS sklepowy

joanna11

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem na prestashop wiele wizytówek, ale nie ukrywam za groma nie mogę domyślić się po co na Shoperze stawić wizytówkę firmy usługowej, ale cóż.... 

Odpowiedz na Twoje pytanie : Google nie zostanie wprowadzone w błąd. Teraz wiele drobnych sklepów stawia na WordPressie, na przykład, a to z zasady niby CMS/platforma blogowa. Liczy się optymalizacja nie sam CMS jako silnik. 

3 godziny temu, joanna11 napisał:

strony usługowej postawionej na CMS-ach typowych dla sklepów – jak Shopify, Shoper?

3m podyktowany jest ten wybór ? WP + elementory i szablony  itd daje świetnie wyglądające strony firmowe z ofertą.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zapytajmy eksperta. Panie Krzysztofie, czy można postawić stronę usługową na skrypcie sklepu?

Ehyg5ufWsAEJ1er.png

Jak widać, można.

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać ;)

A tak poważnie to według mnie to trochę jak rozrabianie ciasta na naleśniki w betoniarce - teoretycznie można, ale czy ma to sens?

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności