Skocz do zawartości

Problem z Edycją wpisów

aragz

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu na wstępie zaznaczę, że problem ten pojawia się tylko na niektórych szablonach. Po wejściu w edycję postu niektóre przyciski wydają się jakby nie aktywne, klikam w nie i nic. Nie mogę przejść do trybu wizualnego na tekstowy czy nie działa przycisk "Dodaj" przy dodawaniu tagów, również jakby był nie aktywny. Próbowałem cofnąć instalację WP do starszej wersji, to samo robić z PHP, ale na nic się to zdało...

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

Dziwnie bo ja miałem takie coś na nowym edytorze, co ciekawo po zainstalowaniu starego problem zniknął ( chyba). Miałem ten problem na jednym wp z woocommerce. To że problem pojawia się przy edycji chyba wskazuje, ze to edytor.

a wklej jaka klase dodaje do klikalnych elementow? jakiegos screena z firebuga

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności