Skocz do zawartości

DMOZ+DP+Linkor=Twój sukces w pozyskiwaniu linków

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kalolek, przeginasz. Wpisz w przeglądarce internetowej www. google.pl (bez spacji oczywiście). Pod dużym kolrowym napisem "Google" są cztery mniejsze podkreślone napisy. Kliknij w pierwszy od prawej, co się nazywa "katalog". Pooglądaj sobie, poczytaj, pomyśl. Podpowiem, że na dole tej strony jest napis "Open Directory Project", na który też śmiało możesz kliknąć. Jak to zrobisz, to napisz koniecznie co z tego zrozumiałeś. Potem możesz oczywiście użyć tej wyszukiwarki wpisując np. klon dmoz. Słowo klon pochodzi od klonowania (użyj wikipedii), a nie od drzewa.

Wystarczy.

Eksperyment Discover.pl

ahahahah uśmiałem się do łez. Naprawdę humor się ciebie trzyma... nie mogę =D>

zadałem proste pytanie: czy dmoz różni się czymś od innych katalogów oprócz tego , że jest największy? Nikt mi nie odpowiedział, a ty zamiast napisać w jednym zdaniu o dmozie, wolisz poświęcić czas na napisanie twoim tylko zdaniem zabawnych wypocin... żenada :)

czy dmoz różni się czymś od innych katalogów oprócz tego , że jest największy?

Tym się różni że jego kopie są udostępniane serwisom, więc dodając tam linka możesz teoretycznie uzyskać ich parę tysięcy z kopi dmoza rozsianych po Internecie.

Poza tym google korzysta z jego zasobów, więc niektórym się wydaje że dodanie strony do niego w magiczny sposób sprawi że google będzie patrzył na witrynkę łagodniejszym wzrokiem.

...

Kalolek, wyłożyłem Tobie temat łopatologicznie, w trosce o Ciebie.

"Wypociny", "żenada" - skąd u Ciebie takie wyszukane słownictwo? Zadając takie pytania na tym forum budzisz bestie, które mogą pogryźć. Ciesz się, że Cię wcześniej nie dopadły.

Teraz wiesz już co chciałeś, więc wyluzuj się. To forum nie musi być gronem przyjaciół.

Eksperyment Discover.pl

elo mam na swojej kopii dmoza zainstalowanego linkora i co to znaczy linkor wywala dmozy? bo nie rozumiem czy to jest że punkty z dmozu w linkorz enie są naliczane czy jak? jeśli tak to lepszy by był coop?

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

elo mam na swojej kopii dmoza zainstalowanego linkora i co to znaczy linkor wywala dmozy?

To że dostałem maila o treści typu - że zaśmiecam tym jednym dmozem, super czystą sieć linkor. I dodanie dmoza lub linków związanych z tym tworem zakończy się banem konta. To tyle w skrócie.

Jak widać nie wszysy załapali się na tą przyjemność.

...

dzięki beha za odpowiedź,

mam jeszcze pytanie: czy to, że linkor wywala dmozy, oznacza, iż nie można dodawać linkora na kopiach katalogu dmoz, czy nie można dodawać do dmoza żadnej strony, na której jest zainstalowany linkor?

i po co ludzie zakładają kopie dmoz/ czy później na tych katalogach wrzucają swoje linki i to im się opłaca?

proszę o odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności