Skocz do zawartości

DMOZ+DP+Linkor=Twój sukces w pozyskiwaniu linków

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie rozumiem...

No wlasnie widze ciezko ci sie mysli :lol:

co mają te kopie dmoz, do tego, że robot zindexuje moje podstrony...?

Przeczytaj o czym jest watek bo widze nie zaskoczysz i odpowiedz sobie jeszcze raz sam po co ci kilkaset tysiecy zaindeksowanych podstron twojego serwisu?

Mysl mysl mysl to nie boli :)

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

kałotek chodzi o to że jak masz kopię dmoza u siebie i masz kilkaset/tysięcy zaindeksowanych podstron tego dmoza i masz linkora to dostajesz kilkaset/kilkatysięcy dodatkowych punktów i tyle to takie trudne???!!

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Link niestety nie działa. Czy ktoś inny może go gdzieś umieścić?

Thanks in advance;-)

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

a czy ktos wie jak zahackowac ;) zeby katalog prawidlowo dzialal spod linku domena.pl/katalog/ poniewaz jak klikne w dzial jakis to mnie przerzuca na glowna strone zamiast domena.pl/katalog/dział/ to jest domena.pl/dzial/ i lipa...

Prosze o pomoc i powiedziec co i w ktorym pliku trzeba zmienic bawilem sie configiem ale nic nie zdzialalem...

Kod configa

<?

$site_title = "Internetowy Katalog";

$home_path = "/"; // Default part of the directory ("" for ODP top category, always without "Top/"). For instance: "World/Polska", "Games/Video_Games"...

$use_cache = TRUE; // TRUE or FALSE. If TRUE, remember to chmod "cache" directory to 777 (read and write).

$cache_directory = "cache";

$cache_expiration = 60*60*24*30; // Time in seconds: 60*60*24*30 = 30 days.

?>

U mnie za to nie...

BTW. co z plikiem, który hostował Pneuma? Jest ktoś z Was w stanie ponownie go udostępnić?

dmoz_stat.rar.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

u mnie działa...

już nie...

Query failed : SELECT * FROM `linkor_links_cache` WHERE site LIKE "rafal.waw.pl" AND updatetime > 1111969504

Może konkurencja spadnie :twisted:

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności