Skocz do zawartości

DMOZ+DP+Linkor=Twój sukces w pozyskiwaniu linków

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

link https://www.ifb.pl/~pneuma/dmoz_stat.rar nie działa, ma ktoś to gdzie indziej? bo jakoś nie mogę odpalić FarODP w wersji z włączonym mod_rewrite (w helpu configa usilnie karzą mi zmieniać na jakiś /podkatalog w którym mam dmoza, podczas gdy ja go mam w katalogu głównym czyli / i jak w jednym miejscu piszą abym podał /podkatalog/ a w drugim /podkatalog - ja rzecz jasna w obu daję '/' i nie działa. Dawanie // też nic nie daje)

ogólnie ściągnąłem kilka skryptów do tego, wszystkie ładnie działają, ale żaden z mod_rewrite. Może ten do którego link był działa z mod_rewrite?

P.S. mozliwe że to wina mojego systemu, ale tamten skrypt i tak by się przydał jeśli łaska

A nie można zrobic byle jakiej strony i tam katalog dmoz jako podstrona, nie subdomena?

Np. zrobilem sobie strone(nie gotowa do konca): wyklady.info , a na dole po lewej jest link do katalog na adres wyklady.info/dmoz.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności