Skocz do zawartości

Wypadanie indeksow

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie totalnie dziwne rzeczy: główne pojechały z PRem do 0, a podstrony podostawały po PR4, PR5, PR6 a było PR0. To są jakieś przekłamania. Nie wiem skąd taki PR, ale to czkwawka

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Dzis w godzinach porannych 6-7 zaobserwowalem powrot mojej strony o ktorej pisalem w tym watku na stare pozycje! widze nowe wyniki dla mojej strony w 2/3 data centrow - mam nadzieje ze tak juz zostanie - wrocilo wszystko praktycznie - oprocz jednego slowa kluczowego - mam nadzieje ze takze wroci - bo nie zrobilem nic zlego :)

Pozdrawiam i zycze szybkich powrotow!

PS. Jesli chodzi o strone to nic nie zmienialem - sprawdzilem tylko linki wychodzace - oraz zglosilem reinclusion request dla domeny glownej. Powrot nastapil dzis, a wylot 6-7 stycznia.

U mnie podobny problem na 3 domenach...

wyleciały tylko strony główne, reszta podstron trzyma się w site:.

Dwie domeny star pozycjonwoane od kilku lat + 1 młoda od 2 meisiecy...

Czy ewentualne powroty domen głównych do indexu wiązały się z jakimiś działaniami przez was podjętymi ?!

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

tylko skąd wiadomo która jest ukarana a która nie. u mnie też główna wyleciała oraz site zmniejszył się bardzo.

Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra

Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim

zgadza się to zwykły update, jeżeli komuś w ciągu ostaniego czasu wypadł sam index, to tylko czekać aż lada dzień wróci wzmociona po update. Zaobserowałem to w ciągu ostatniego ty :D godnia na swoich dwóch domenkach, trzecia jeszcze nie wróciła... ale pewnie lada dzień...

ciekawa jest jedna rzecz u mnie: pr wrócił itp, ale podstrony które miały pr 3, 2 itp - all mają teraz pr1 po update i wyłącznie pr1, tylko główna ma pr4 tak jak miała, czyżby... hmmm...

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności