Skocz do zawartości

Pozycjowanie WP i Onet (dla weteranow)

Ruski

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Dla onetu liczy sie niestety gownie title. Oczywiscie nie tylko, jednak stanowi to spora wskazowke dla szukarki przy generowaniu rankingu.

Wp bazuje na klikohicie, jednak nie bede sie zbytnio zaglebial na ten temat w tym poscie. Bardzo dobrze wytlumaczyla zasade jego dzialania sama wp. Polecam poczytac.

rasteira

• 3 tygodnie później...
Witam Was, 

aktualnie promuję stronę 

www.wiatrowki.oem.pl 

jednak nie chce mi jej przyjąć żadna wyszukiwarka - gdzie jest błąd?

Na poczatku pytanie - na cholere ludzie stosuja te strony przed wlasciwym serwisem - jak dla mnie - choc nie jestem doswiadczonym SEO, jest to o jejden link dalej do przejscia dla clawlera, czyli tak jakbys z gory skazywal dalsze strony na niezaindeksowanie.

Po drugie - skoro juz cos takiego uzywasz - to przy kazdym z czesci obrazka napisalbym alt z promowana fraza - Ty niemasz NIC.

Po trzecie - jesli juz robisz cos takiego - zrob na tej stronie wejsciowej link do mapy strony.

Poprawcie mnie jesli bredze.

Pozdrawiam.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności