Skocz do zawartości

Rozwój forum wielotematycznego

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze dzięki wszystkim za odpowiedz!

Rzecz w tym, że z samych wyszukiwarek generuję ruch ok 1200-1600 UQ wejść dziennie, wiec dla niktórych to sporo, dla innych mało. Problem mam owszem z przebiciem się przez konkurencję, ale i z tym sobię daję po malutku radę.

Mój problem leży raczej w odpowiedzi na proste pytanie: czy takie "projekty" jak wymiany banerów, konkursy z nagrodami przynoszą dobry i faktyczny efekt polegający na zwiększeniu odwiedzalności i aktywności na takim forum?

Co do toplist :P Te toplisty na których mógłbym umieścić link mojego forum (ale nie zrobie tego bo nie bede namawial do klikania w ZAGLOSUJ NA MNIE :D ) sa aktualnie oczko wyżej odemnie w zestawieniu wyników ^G. To tylko kwestia czasu zebym ich wyprzedził (wrrr zanim robocik googla przeleci moje 2 nowe katalogi...).

naughty.gif

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności