Skocz do zawartości

Cuda niewidy-w keszu inna strona, PR wysoki niewiadomo czemu

weecioo

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm trafiłem na pewien problem. Otóż- jest sobie stronka www. derywaty. com. Ma PR7 nie wiem skąd, na dodateklinków w cholerę, w kaszy siedzi coś zupełnie innego (cloakingu tam nie ma na 100% bo kod jest mój własny, chyba ze właściciel sajtu coś na własną rękę kombinował), a 12 stycznia o 3 rano strona wyglądała tak jak teraz... czy ktoś kojarzy skąd to może być i o co tu może chodzić? Co ciekawe, kliknięcie "kopia strony" w rankingu googla daje dobrą stronę zaindeksowaną... nie wiem, baza sie im rozjechała czy co?...

hmmm trafiłem na pewien problem. Otóż- jest sobie stronka www. derywaty. com. Ma PR7 nie wiem skąd, na dodateklinków w cholerę, w kaszy siedzi coś zupełnie innego  (cloakingu tam nie ma na 100% bo kod jest mój własny, chyba ze właściciel sajtu coś na własną rękę kombinował), a 12 stycznia o 3 rano strona wyglądała tak jak teraz... czy ktoś kojarzy skąd to może być i o co tu może chodzić? Co ciekawe, kliknięcie "kopia strony" w rankingu googla daje dobrą stronę zaindeksowaną... nie wiem, baza sie im rozjechała czy co?...

jedyne co mi przychodzi do głowy to atak hackera. sprawdź logi serwera czy nie grzebał w .htaccess i w innych miejscach.

linki ze stopki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności