Skocz do zawartości

Szybki Hosting pod WP

Roktan

Rekomendowane odpowiedzi

No nic, po dalszej walce, ostateczna rezygnacja i skorzystanie z prawa do odstąpienia od umowy w ciągu 14 dni. Jeśli chodzi mydevil to zgadzam się, nie korzystałem więc szybkości czy awaryjności nie ocenie, ale kontakt błyskawiczny (kilka minut) i wszystko załatwione w moment, za to tutaj przypomina to rozmowę z robotem. 

Jeśli chodzi o prędkość na zainstalowanym wp, standardowa templatka, ale już z ustawionym cashowaniem i autoptimize - bez różnicy z innymi hostingami z których korzystałem do tej pory. Osobiście wolę korzystać z direct admin, gdzie wszystko można sobie ogarnąć w kilka kliknięć. Jeśli kupi się tam wszystkie usługi to może i być ok, a tak to zabawa z certyfikatami, przekierowaniami, to nie dla mnie. Dzięki za wszystkie sugestie, jak coś odpowiedź uzyskałem, jeśli ktoś chce to można zamknąć. Dzięki. 

Poprawię się, żeby nie było niedomówień.

Jakość już jest.

Szybkość można poprawić.

2 godziny temu, Roktan napisał:

za to tutaj przypomina to rozmowę z robotem. 

To w końcu szukałeś szybkiego hostingu czy szybkiego wsparcia hostingu?

Jedyne co wyczytałem z tego wątku to to, że nazwa.pl jest be.

Poza tym nic.

Taki był cel?

Tylko w jakim celu się udzielasz skoro nie masz nic do powiedzenia? Trochę się to robi męczące i nie widzę powodu, żebym musiał się przed Tobą tłumaczyć ;)

Szukałem szybkiego hostingu prostego w obsłudze, nie żebym musiał kombinować przez kilka godzin z pierdołami, które gdzie indziej zajmują mi może 5 minut, wystarczy? Poza tym wątek nie był dla Ciebie tylko dla mnie, dowiedziałem się czego chciałem, dla mnie koniec tematu, nie wiem po co drążyć. Nie było szeptanki, niczego nie polecałem, temat może być zamknięty i fajnie gdyby tak się stało. Nie mam też żadnych korzyści z tego żeby robić negatywy pr dla nazwy, bo i tak ludzie będą kupować tak jak ja to zrobiłem ;)

Edit. Tak jak mówiłem nie widzę różnicy w szybkości więc tego nie znalazłem ;) Poza tym chyba nie posądzasz użytkownika mion,że wspólnie planowaliśmy tą akcję. 

Mion zawsze poleca Mydevil, żadna nowość.

A ja tak z nudów zadaję trudne pytania, no wiesz covid, praca zdalna, ileż można w domu bez rozrywki?

Wracając do tematu

Łatwo widzę oczerniać, trudniej napisać w czym był/jest problem.

Na koniec taka uwaga - To forum dla wszystkich, nie tylko dla Ciebie. I za 3 lata można wrócić do tego wątku. Nikt niczego (ust) tutaj nikomu nie zamyka. Demokracja i wolność wypowiedzi. ?

Pracujesz tam? ;) Bo teraz ja zaczynam się zastanawiać skąd taka postawa? Oczerniać? Przedstawienie własnej opinii to oczernianie kogoś? Dla mnie ok, tylko za chwile ktoś poda inny hosting i będzie, że szeptanka, albo inna ciekawa teoria, pisana z nudów, z braku rozrywki. Temat wyczerpany, bez odbioru.

Tam, czyli gdzie? Nazwa.pl ? - nie, to nie moja branża. Korzystam z usług hostingowych.

No i mam też dobry artykuł nt "własnej opinii" - warto przejść do końca, ale lekko nie będzie

https://www.allspicedesign.com/2019/05/nie-zawsze-masz-prawo-do-wlasnej-opinii.html

Warto się zastanowić nad prawdziwością zawartych tam stwierdzeń.

10 godzin temu, Mags1 napisał:

Mion zawsze poleca Mydevil, żadna nowość.

Mylisz się ! Polecam relatywnie od niedawana, gdyż w związku z zleceniem klienta wykonuje prace na tym hostingu i jest on aktualnie dobrą odpowiedzią na potrzeby "klasyczne" i nie tylko potrzeby hostingowe.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności