Skocz do zawartości

brak hostingu i wypad z wyszukiwarki

krzys

Rekomendowane odpowiedzi

Z uwagi na awarię hostingu dobrze wypozycjonowana strona wypadła z wyszukiwarki na słowa kluczowe. Czy ktoś miał takie doświadczenia - ile czasu po przywróceniu hostingu trzeba czekać na pojawienie się strony z powrotem na liście wyników.

Strony są nadal zindeksowane więc nie jest to jakiś ban albo filtr.

Pozdr

Ja miałem podobna sytuacje w jednym serwisie gdzie firma hostingowa zmieniła ustawienia PHP nawet do tego stopnia, że jako kopia strony ustawiła się w google przedmiotowa strona z parser error :) Ale po usunięciu błędu, czyli przywróceniu serwisu do wersji działającej dosyć szybko wskoczyła na zajmowaną pozycję.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

dokladnie tez tak kiedys mialem, gora 2 tygodnie minely od momentu uruchomienia serwera, jak strona pojawila sie w google.Niestety odbilo sie to dosc znacznie na mojej pozycji:(

ale po "paru" linkach dodanych tam i siam storna stala sie jeszcze mocniejsza:)

Z własnego (bardzo malego) doswiadczenie juz sie nauczylem trzeba byc cierpliwy a wyniki na pewno sie pojawia...

Pozdrawiam Wszystkich

Perła beskidów zaprasza na Noclegi Ustroń. Gorąco polecam

Ja też tego doświadczyłem. Jedynym lekarstwem jest czas. Można to wspomóc ewentualnie kilkoma linkami żeby się przypomniec panu G.

To dlatego warto inwestować w porządny hosting. Pakujesz kase w pozycjonowanie a później wszystko przepada bo chciałeś zaoszczędzić na serwerze. Chytry traci 2 razy

każda porażka jest nawozem sukcesu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności