Skocz do zawartości

kradzież domeny

eryk123

Rekomendowane odpowiedzi

przy oszustwie wystarczy 1 zl

ale sam jestes winny z allegro nie dostanisz zwrotu gdyz wystawiles pozytyw, a ty kupiles cos nie patrzac co sie moze stac, MASZ NAUCZKE

kupiles cos i nie zmieniles hasla i do kogo masz teraz pretensje - ja dla bezpieczenstwa do kazdego FTP mam inne hasla i inne nicki aby ktos nie przejął MOjej pracy

Napisz, że zgłosisz sprawę na Allegro
Jesli wystawil pozytyw to allegro ma juz to w nosie - aukcja zakonczona sukcesem jesli jest cwany wie o tym

wg mnie kasa przepadła i poszlo wszystko do piachu, ale napisz moze cos da choć znajac życie odpisze że to nie on (a propo czy domena byla opłacona lub hosting - moze skonczyl ci sie okres uzytkowania /abonamentu/ - może głupie ale jak nie wiesz że potrzebna jest cesja to i tego może nie wiesz)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności