Skocz do zawartości

wystąpił błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Wystąpił błąd

Błąd! Nie mogę się połaczyć ze stroną aby pobrać jej tytuł, opis i słowa kluczowe.

taka informacja pojawia mi sie jak dodaje strone. wpisuje adres jednej ze swoich stron i nawet wp.pl i dalej to samo. pomocy!! jak nie bedziecie wiedziec co to jest i jak to poprawic to opisze troszke dokladniej co robilem przed dadaniem strony

moj adres https://www.katalog-pr3.yoyo.pl

A moze yoyo ma poblokowanie funkcje odpowiadajace na pobieranie danych z meta, znalazles jakis otwarty mini postawiony na yoyo w ktorym ta funkcja by dzialala ?

Wiem ze qlweb pobiera, ale kto wie jak jest z otwartym.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

w dalszym ciagu nie moge rozwiazac tego problrmu. prosze o pomoc!

Rafii postaw sobie na nowo ta wersje i postaw ja bez grzebania - jak bedzie dzialac to znaczy ze Ty cos zmajstrowales.

Ja obstawiam, ze albo nagrzebales i cos usunales albo wstawiles i wywala Cie do warunku ktory wyswietla blad albo na yoyo nie dzialaja jakies funkcje phpa.

Bez kodu nikt Ci nie rozwiaze tego problemu bo nawet nie ma zadnego komunikatu o bledzie a my tu szklanuch kul nie mamy :D

pozdrawiam

Pawel

wczesniej dzialalo.

problemy zaczely sie po aktualizacji plików otwartego na nowe.

------------------------------

wczesniej pokazywal PR-9 a po zainstalowaniu nowej wersji nic nie dalo sie zrobic poniewaz pokazywal bledy w pliku (chyba pr.php) usunąlem wiec pokazywanie PR i wszystko zaczeo smigac - nie liczac tego bledu z dodawaniem strony, a ponadto podmienilem baze danych nową na starą

wczesniej dzialalo.

problemy zaczely sie po aktualizacji plików otwartego na nowe.

------------------------------

wczesniej pokazywal PR-9 a po zainstalowaniu nowej wersji nic nie dalo sie zrobic poniewaz pokazywal bledy w pliku (chyba pr.php) usunąlem wiec pokazywanie PR i wszystko zaczeo smigac - nie liczac tego bledu z dodawaniem strony, a ponadto podmienilem baze danych nową na starą

Nowa baza danych ma dodatkowe pola (niz standardowy mini.otwarty) moze dlatego Ci nie dziala cos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności