Skocz do zawartości

Obrazki obok reklam

zaq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozne odpowiedzi supportu wynikaja z tego ze maja tam:

- sporo rotacje pracownikow

- brak wypracowanego szczegolowego stanowiska w tej sprawie a jedynie wskazowki: w zwiazku z tym kto odbierze maila ten odpowiada wedlug wlasnych opinii i doswiadczenia.

I dlatego rozbierznosc w stanowiskach :dirol:

Check email deliverability tool Maildog

Jezuuu, ludzie kochani. Czy tu są jacyś specjaliści Google AdSense, którzy udzielają odpowiedzi czy to jest zgodne czy nie? Opanujcie się trochę, jak macie wątpliwości to piszcie do AdSense, odpowiedź nawet z automatu zachowajcie i macie już interpretację.

PS.

Pytanie do AdSense "Czy wyświetlanie reklam jak na stronie www.xxx.pl są zgodne z TOS?" nie jest pytaniem tylko najzwyklejszym kablem ze znakiem zapytania.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Czy za każdym razem trzeba się tym chwalić, nie wiem sprawa wam to przyjemność?

Cześc,

Dziś własnie sprzedałem kolege który ukradł cukierki, ale jestem z siebie dumny.

Cześć,

Mój kolega ukradł cukierki powinienem go sprzedać?

Tak

Fajne dziś go sprzedałem, ale jestem fajny...

Ludzie litości ile Wy macie lat?

Rozumiem w przedszkolu, ale nie w biznesie.

To znaczy, że potępiasz donoszenie na przypadki łamania regulaminu i TOS?

Nie, oznacza to, że jestem uczulony na jad mrówek.

Bosh...

PS.

Przeczytałeś chociaż mój post czy zobaczyłeś że się wypowiadam i wkleiłeś swój szablon?

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Przeczytałeś chociaż mój post czy zobaczyłeś że się wypowiadam i wkleiłeś swój szablon?

Z formy i treści Twojej wypowiedzi wynikało, że potępiasz zgłaszanie naruszeń regulaminu i zasad programu AdSense. I do tego się odnoszę. Wyłącznie. Dokładnie tak samo odpisałbym, gdyby napisał to ktoś inny. Nie masz w sobie nic wyjątkowego, co mnie jakoś specjalnie interesuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności