Skocz do zawartości

Word Count - szukam wtyczki do statystyk słów w artykule

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

Seoquake. ale na bieżąco - jeśli chcesz aby policzył w całym serwisie to musi to być oddzielny program (clusteric, Screaming czy sitebulb czy Xenu? - tego ostatniego nie jestem pewien czy da się zrobić)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Godzinę temu, okazwłoka napisał:

ale to dalej nie daje tego co chcę: statystyki wstępowania słów dla każdego artykułu

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Najwidoczniej Twoje potrzeby < nie pierwszy to już raz> wymagają indywidualnego podejścia :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ja tylko się pytam czy ktoś nie zna rozwiazania

nikogo nie zmuszam do pomocy

nie korzystam z żadnego innego forum tylko tego

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Teoretycznie można by się wspomóc "Internal Link Juicer" ale generalnie nie widziałem takiej wtyczki.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Chcesz mieć to w panelu admina np. przy edycji artykułu? 

Może to @mojeprogramy.com:

screenshot-5.png?rev=2360807

https://pl.wordpress.org/plugins/prepost-seo/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności