Skocz do zawartości

Czy dodanie liknu zwrotnego przyspieszy indeksacje strony

hanter

Rekomendowane odpowiedzi

Bananowski jest złosliwy prawie jak ja, hehe :blush:

Wszystko ma swoje plusy i minusy. Raz, to jesli odwiedzi Cie robot, to puszczasz go dzieki linkowaniu do katalogu gdzie jest Twoj wpis, dzieki czemu jest znikoma szansa na to, ze może zaindeksują Twoj wpis, a druga strona medalu, to że robot przez to nie czyta Twoich podstron, bo sobie właśnie polazł gdzie indziej :lol:

Praktyka, nie umieszczać na pierwszej stronie, a ewentualnie na podstronie :angry:

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Na pewno przyspieszy indeksacje tej podstrony na ktorej jest wpis co sie oplaca na pewno. Ale minus ze masz link wychodzacy na swojej stronie.

By to pogodzic najprosciej miec strone (inną iż ta którą pozycjonujesz -i by byla choć troche podlinkowana) na ktorej umieszczasz linki do kategori w ktorej jest link juz do własciwej Twojej strony. :blush:

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

robot przez to nie czyta Twoich podstron, bo sobie właśnie polazł gdzie indziej

cooo ? robot to nie jedna postać - człowiek. Poobserwuj je sobie - oglądaja stronę wieloma wątkami

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

racja, wieloma wątkami, ale jak masz wychodzące, to pryjorytet przeszukiwania Twojej strony maleje wraz ze wzrostem ilości tych liniasów !!! Praktykowałem i z linkami i bez i szczerze, to ogólnie rzecz biorąc nie opłaca się linkować indexu obcymi :D Wywaliłem moją wielką stopkę i jakoś teraz jest znacznie lepiej ze statystykami :D

Poza tym ilość wątków jest ograniczona tak jak i w procesorze, więc po co zaraz się tak zahor bulwersuje ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności