Skocz do zawartości

Jezus królem Polski

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

Polska jest katolickim Narodem i jest nim nierozerwalnie. Dlaczego więc nie możemy ogłosić Jezusa Chrystusa Królem Polski? Moim zdaniem jest to bardzo radosna wiadomość. Jeżeli nie przyjmujecie tego za oczywistą rzecz to już dawno Was tu nie powinno być. Mamy korzenie takie jakie mamy i tych korzeni musimy się trzymać bo jak każda roślina bez korzeni - umrzemy. Zastanówcie się nad tym bo ja bym tego tematu do Dowcipów nie zaliczył !!! - sprawa ma wielką wagę.

P.S.

Polecam przeczytać coś na temat Intronizacji Chrystusa Króla - zmienicie zdanie.

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Stąd juz krok do zamiany 460 posłów na 12 apostołów

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Dno, dno dno. Jest mi wstyd, że żyję w tym kraju.

To napewno będzie NEWS na Zachodzie, powód do śmiechu i drwin...

Mam tam wielu bliskich znajomych z którymi utrzymuję bliski kontakt i po prostu jest mi wstyd za Polskę. Już nie wiem jak mam im tłumaczyć debilizm rządzących tych krajem. Coraz trudniej mi to przychodzi...

I powiem tak: co roku mimo że nie jestem katolikiem wpuszczałem kolędę do domu. Choćby z uwagi na fakt, że małżonka jest wierząca. W tym roku zdecydowaliśmy się tego nie robić! Nie chcemy więcej obłudy w naszym domu. Pójdziemy pod kościół (nie do środka) i tam się sami pomodlimy (tzn. żona się pomodli).

Sorry, nie odpowiadam na PMy

dargre` co się tak puszysz..? Nie rozumiem w czym Ci ten Jezus przeszkadza? Narzekasz na rządzących (też ich nie popieram bo to zgraja debili, ale nie o tym mowa), a zachowujesz się jak typowy Polak - narzekać, nie ważne z jakiego powodu. Jak ten kraj ma się targnąć do góry jak mieszka w nim zgraja zatopionych w marazm pesymistów...

edyta:

skoro nie jesteś wierzący po jakiego idziesz "pod" kościół?

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

dargre` co się tak puszysz..?

Takie są moje odczucia w tej konkretnej sprawie i takie moje święte prawo je mieć. Nic cie nie uprawnia do stawiania tez o mojej osobowości. Pesymistą nie jestem i nigdy nie byłem. Wierzę, że przyjdzie moment, kiedy u władzy pojawią się przyzwoici ludzie, chociaż coraz więcej mam obaw, że ja się tego nie doczekam...

master - odczep się, czytaj uważnie. Idę pod kościół z małżonką, która jest wierząca. Po prostu jej towarzyszę, bo jest moją żoną. Piszesz nie na temat. Czepiasz się poszczególnych ludzi a nie zjawiska.

Wara Ci od moich przekonań i moich przemyśleń.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

dargre` co się tak puszysz..? Nie rozumiem w czym Ci ten Jezus przeszkadza?...

https://wiadomosci.wp.pl/kat,9251,wid,8650896,wiadomosc.html

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Piszesz tyle o tych przekonaniach itd. ale nie odpowiedziałeś w czym Ci ten Jezus przeszkadza..? Nie miałem zamiaru atakować Twojej osoby, ale czytając Twój post wyczuwalna jest awersja do obecnej klasy rządzącej (mam tak samo) tyle, że nie potrafię zrozumieć dlaczego akurat boli Cię tak ten Jezus. Przecież to w życiu codziennym niczego nie zmienia (przynajmniej dla mnie). Czy to czasem nie jest tak, że czego owa partia by teraz nie zrobiła reakcja będzie ta sama...?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Takie coś jeszcze zanalazłem na innym forum.

J 18, 36:

"Królestwo moje nie jest z tego świata"

Jeżeli by rozumieć to dosłownie, to chyba już IVRP nie jest z tego świata.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Przecież to w życiu codziennym niczego nie zmienia

zmienia i to całkiem sporo bo pojawia się pytanie czy na Wiejskiej mamy siedzibę władzy ustawodawczej czy filie episkopatu . Nie ma co lać wody skoro reakcja najwyższych funkcjonariuszy polskiego kościoła mówi bardzo wiele na temat tego pomysłu - nawet oni widzą bezsens wprowadzania takiej ustawy.

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Od około roku jak weszła nowa władza nie robią nic innego jak same bezsensy więc nie widzę powodu, żeby to jakoś specjalnie wyróżniać. A robią to wszystko po to, żeby jeszcze bardziej zjednoczyć moherową armię.

--------------------

iconm.gif - Metallica

Polska jest katolickim Narodem i jest nim nierozerwalnie. Dlaczego więc nie możemy ogłosić Jezusa Chrystusa Królem Polski?

Jeżeli nie przyjmujecie tego za oczywistą rzecz to już dawno Was tu nie powinno być.

Mniejsza z tym jakie są nasze korzenie. Nie wypowiadaj się za ogół, bo nie masz do tego prawa.

Sam pomysł przywołuje na myśl skecze Monty Pythona, jest tak bezsensowny, że aż żal o tym pisać/mówić itd. itp.

Poza tym zahacza to już niemal o świętokradztwo. Wiara na pokaz i narzucanie swojej woli innym - to jest domena wielu Polaków-katolików.

Ostatnie zdanie w twojej wypowiedzi pozostawię bez komentarza, bo świadczy tylko o tobie.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

co tam Jezus...

Święty Józef to dopiero gość jest! Mery ściemniła, że w ciąży acz niepokalanej a ten musiał się nieźle stresować no ale wychował jak swoje...

Józef to imo lepszy kandydat!

zero3 bluźnisz z najwyższych wartości dla chrześcijan! Zastanów się co piszesz, człowieku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności