Skocz do zawartości

Jezus królem Polski

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak trafnie zuważył sq Królową Polski jest Maryja więc Jezus wg. logiki powinien być Księciem Polski, królem Józef, a osiołek w godle.

Ale poważnie przeraża mnie że 1/10 posłów wyszła z takim idiotycznym pomysłem. Wcześniej modlili się o deszcz, teraz koronacja Jezusa. Jeżeli idziemy tym tropem, wiedząc że katolicyzm nie jest jedyną obecną w naszym państwie religią proponuję:

Budda - premier

Allach - minister gospodarki

itp, itd.

Dla mnie jest to czysty idiotyzm, ale np. dla słuchaczy radia M. jest to bardzo poważna i istotna sprawa. :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ehh... ja to powiem tak.. w punkcikach... postaram sie krotko i na temat...

1. Przykro mi, ze poslowie (osłowie? osly?) biora tak ciezkie pieniadze i jedny pomysl jaki maja, to zrobienie z Jezusa krola kraju demokratycznego.

2. Przykro mi, ze kazdy, kto sprzeciwi sie tej ideii jest przez fanatykow katolicyzmu besztany i mieszany z blotem. A gdzie idea kosciola skromnego? Gdzie nadstawianie drugiego policzka? Cos wam sie chyba, fanatycy-katolicy, popindolilo w glowkach, nie? Ale spoko... w koncu jedne z najwiekszych masakr byly dokonywane przez katolikow. Zaczynajac od wypraw krzyzowych, na paleniu czarownic konczac.

3. Nie uwazam sie za katolika i nie popieram akcji mieszania religii rzymskokatolickiej (czy jakiejkolwiek innej) do spraw swieckiego rzadu.

4. I na koniec jeden postulat... Zarowno do poslow, jak i do dewocji fanatyczno-katolickiej. Przeczytajcie najpierw biblie i sie do niej stosujcie, zanim zaczniecie sie pultac. Wg was kosciol katolicki serio uczy 10ciu przykazan w tej samej wersji, co w biblii?

Niby wiem, czemu ta sprawa wyladowala w dowcipach... ale to nie jest smieszne. To jest tragiczne!!

PS. A małpa w czerwonym i tak zarządzila na sektorze :]

Podpis tu, podpis tam, podpis dobrze zrobi nam :P

Bloga sobie zrobilem

A od 1.kwietnia jestem

MCP.jpg

1. Ciękie pieniądze = ciezkie myslenie ??

2. Ponieważ Rydzyk głosi pirdoły z ambony a "politycy" go popierają.

3. Ja tez.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Przez ten rząd pozostaniemy sporo w tyle - zamiast się rozwijać wraz z innymi krajami UE, wykorzystywać każdą szansę to bedziemy mieli jezusa za króla do ktorego bedziemy sie modlic, aby bylo dobrze... A poza tym to niewiele zostanie zrobione. Wspaniale :)

Się zrobił temat :D

Tylko normanos, 'katole' to tak o wszystkich katolikach? Ja wierze, staram sie byc dobrym człowiekiem, nie spamuje, nie cloakuje i nie mam zadnego dorwaya, korzystam z white seo i jestem zadowlony :P

Nie wiem kto wpadł na taki radosny pomysł, sam nie cierpie ortodoksyjnych ludiz, bo psuja opinie (o własnie!), tylko nie lubie jak ktoś ich uogólnia i w sumie jedzie tez po mnie ;P

Zabrali by się do roboty nieroby i patałachy sejmowe, a nie takie durności wymyslać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności