Buncol Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Cześć ! Bardzo was prosze o ocene strony: Prison Break Licze raczej na negatywne opinie, czyli takie co jest źle i co należy poprawić. Oczywiście jak ktoś znajdzie coś pozytwnego może napisać Obecnie to co wiem, ze trzeba poprawić: - uzupełnić to czego brakuje - w firefoxie nie zawsze wyswietla sie poprawnie postacie :/ tylko problem w tym, ze nie wiem jak to poprawic Czekam na opinie Pozdrawiam Marcin Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariosoft Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Pierwszy raz slysze o tym serialu. Chyba nie ma sie do czego przyczepic no może Copyright © 2007 Prison.pl. no chyba że juz sylwester u ciebie był. xhtml + mathml = matematyka Forum matematyczne Kamerzysta Toruń, wideofilmowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 a mi dzisiaj koszulka z Prisonem przyszła poczta strona wizualnie ok, trochę za jasna jak na te klimaty i dziwnie wycentrowana (lekko ku lewej). tematycznie to sie tak troche spóźniłeś, o jakies pół roku conajmniej menu po prawej wygląda dosyc dziwnie, jakby wyciete z innej grafiki Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Cytat no może Copyright Š 2007 Prison.pl. smile.gif no chyba że juz sylwester u ciebie był. Hehe, z tego co pisza w mediach to wydaje mi sie ze zyje w innym swiecie , a tak na powaznie bo oficjalnie strona ma ruszyc od stycznia wiec dlatego taka data Cytat a mi dzisiaj koszulka z Prisonem przyszła poczta Gdzie zamawiales bo sam bym sobie kupil Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 © -> najlepiej wstawić w footerze funkcje w php - date('Y') bodajże, i nie musisz się martwić aktualizacją a koszulka: https://www.allegro.pl/search.php?string=pr...0&country=1 a to jest za******e https://www.allegro.pl/item151479367_prison...schweitzer.html Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Świetny film Widziałem wszystkie odcinki ;p już w styczniu druga część 2 sezonu ;p Strona ładna Dodał bym link na logo co by do głównej przekierowywał a nie tylko "strona główna" Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 strasznie się napaliłem na tę śrubę błagam, nie podbijajcie mi ceny a tak na marginesie, to niektóre linki nie działają Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Cytat a tak na marginesie, to niektóre linki nie działają Podaj jakiś przykład, bo ja czegoś takiego nie zauważyłem normanos czy ty rzeczywiscie robiles tlumaczenie do tego serialu, czy link w napisach do Twojego bloga to tylko zbieg okolicznosci ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 to nie zbieg... (to uciekinier... ) okoliczności... ps. wygrzebane z archiwum (10/2005): https://normanos.com/takie-tam/tv/prison-break/ Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucid Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 ogolem stronka naprawde fajnie sie prezentuje od strony graficznej, ale pierwsze wrazenie jest takie ze jest jakas taka 'pusta', malo.. tresci ? nie wiem.. moze dlatego ze w 1280x1024 wlasciwie polowa ekranu jest biala + brak jakiegos podkladu pod tekstem newsow.. z jednej fajnie to wyglada, ale powoduje wrazenie takiej.. niewykorzystanej przestrzeni ... a jak kogos interesuje Graffiti - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Właśnie sam dopiero zauważyłem, że w wyższej rozdzielczości troche głupio to wygląda. Cos bede staral sie poprawic. Bo ogolnie strona byla testowana w rozdzielczosci 1024x768 Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Dzirba - FingerMade.Com Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 fajny temat - trochę taki na t-shirt ale fajny a.d. Kup.my - portal konsumencki Psychiatra Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrylas Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 dany podstrony w menu powinny jakos podswietlone. Tak to sprawia wrazenie, jakby ciagle byla strona glowna wybrana... Nie wiesz na jaki film iść do kina? W takim razie poczytaj jakie filmy warto zobaczyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 SKAZANY NA ŚMIERĆ od stycznia w Polsacie!!! https://img327.imageshack.us/img327/7761/gwau9.jpg ps. k* i ktoś domenę mi wykupił :/ ps2. a jednak coś sobie rezerwnąłem ps3. https://img523.imageshack.us/img523/857/pbprzekrojbjk8.jpg Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ale odwalaja, czy zawsze wszystko musi byc po Polski przeciez ang tytuł lepiej brzmi Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.