Skocz do zawartości

A troszke pospamuje :D

Buncol

Rekomendowane odpowiedzi

wizualnie: pomyslal bym nad efektem :hover w menu, pomyslalbym - jak oznaczyc czytany aktualny dzial

od strony kodu: jakies reprezentacyjne struktury wdarly sie do html, jak:

- "<p style="margin-top:25px">",

- "<div class="clear"></div>",

- "<p style="margin-top:25px; text-align: center;"> </p>".

rozne inne dziwne rzeczy:

- naglowki newsow zrobilbym linkami do komentarzy,

- brak etykiet w formularzu komentarzy.

- przy powiekszaniu tekstu, kolumna kontent "spada" ponizej "bohaterowie".

ogolne wrazenie - jestem na tak.

Chodziło mu o to, żeby w jakiś sposób "zaznaczyć" w menu dział, który obecnie czytamy. Np. teraz po wejsciu na stronę button w menu "Strona Główna" ma inny kolor niż pozostałe. można zrobić tak, że po wejściu do działu "Postacie" zostanie on wyróżniony w taki sam sposób jak wcześniej Strona Główna. Jest to przydatne tymbardziej, że w poszczególnych działach nie ma nagłówków z ich nazwami. Mam nadzieję, że przejrzyście wyjaśniłem :blush:

Narazie z poprawek strona wycentrowana :)

Ni chole** nie mogę dojść co jest nie tak z tym FireFoxem, że źle wyświetla. Może ktoś z was wie jak to można poprawić

A co do menu, to mam inny ciekawy plan, żeby było wiadomo gdzie kto się znajduje ;)

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

I jak Ci się nudzi, to proponowałbym małą przeróbkę galerii. Bo zdjęcia o wielkości 100% wyświetlają się tylko w popupie, no chyba że coś przeoczyłem. No ale tak to być nie może jak na moj gust, bo przecież dużo osób blokuje wyskakujące okienka, a znowu inne sieroty mogą nie mieć zainstalowanej javy i zonk wtedy :)

Przydałoby się alternatywne wyświetlanie dużych fot tak po prostu na stronie, bez okienek!

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

bo przecież dużo osób blokuje wyskakujące okienka, a znowu inne sieroty mogą nie mieć zainstalowanej javy i zonk wtedy :P

jakiej javy? a java-scripta nie instaluje sie, co najwyzej mozna go wylaczyc - wylacz i zobacz czy galeria dziala, i co?

buncol: moze takie rozwiazanie w galerii przypadnie ci do gustu? https://www.huddletogether.com/projects/lightbox/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności