Skocz do zawartości

PHP 8 - 26.11.2020

Norbert Z.

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro ma nadejść PHP wersji 8 beta, czy warto użyć, poczekać? Jak wtyczki i WP sobie poradzą, czy są obecnie na to gotowe? Proszę o informację jeżeli ktoś się zagłębiał w temat.

Profesjonalna firma opróżniająca mieszkania, wywóz i utylizacja mebli, RTV/AGD - https://wywozmebligdynia.pl/

Zapoznaj się z różnicami to Będziesz miał odpowiedz na pytanie... Ale już Ci mogę powiedzieć z góry, że nie nie są takie jakich oczekujesz typu 50 % Rakietnyjjj , ale głównie programistyczne.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

każdy "dobry"  hosting ma opcję wyboru (n) wersji PHP, więc nie problem jest zmienić....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Każdy dobry hosting ma wersję wyboru, ale przeważnie instalują dopiero przetestowania wersję... Po co sobie robić kłopoty..

Testowo można odpalić I zobaczyć czy wszystko działa. Osobiście zawsze wolę być o jeden krok do tyłu. ? Niech inny będą beta testerami 

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

W dniu 26.11.2020 o 07:26, okazwłoka napisał:

Ledwo 7 weszło na dobre.

Ledwo? Raczej nie: https://www.php.net/supported-versions.php

W dniu 25.11.2020 o 10:38, Norbert Z. napisał:

Jak wtyczki i WP sobie poradzą, czy są obecnie na to gotowe?

Sprawdziłbym changelog WP i wtyczek.

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

Z tych statystyk co widziałem wielkiej różnicy w szybkości działania nie będzie (chociażby jak 5 -> 7), ciekawe są jednak nowe funkcje, chociażby z ciekawości warto poczytać, nawet dla tych co gardzą php. Swoją drogą to tych osób opinii jestem najbardziej ciekaw.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności