Skocz do zawartości

jak wycenić?

frikifrik

Rekomendowane odpowiedzi

cześć, wiem, że to indywidualna każdego sprawa ale moze chociaż jakies widelki

nie wiem na ile wycenic usluge pozycjonowania dla dentysty z Warszawy, frazy to dentysta tarchomin, stomatalog tachomin itp czyli lokalnie dzielnica

oplata miesieczna w tym optymalizacja serwisu i pozniejsze pompowanie wynikow

Piccolo Tesoro Twój sklep z zabawkami dla dzieci i niemowląt.

Fitzdrowie - sklep ze zdrową żywnością.

Pytanie absolutnie bez sensu. Przykład pierwszy można mieć swoje mocne zaplecze i wstawić linki - cena 1. Można dłubać lanki samemu -cena 2. Można kupować artykuły z linkami pozycjonującymi -  cena 3. Można podłączyć stronę pod SWL - cena 4. Można kierować ruch z sociali /adwordsy i olać naturalne cena 5. Można podpisać umowę na 2 lata i nic nie robić tylko modlić się od cud - cena 6.

4 godziny temu, frikifrik napisał:

nie wiem na ile wycenic

Koszty własne + marża.

e: @Mion nikt mu tego z adresu w Gmail nie wyceni. Musiałby mieć dostęp do adresu w domenie klienta.

No dobra, powiedz ile Ty bierzesz ?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Godzinę temu, frikifrik napisał:

nie wiem na ile wycenic usluge pozycjonowania

Wyślij zapytanie ofertowa dla firm oferujących pozycjonowanie i Będziesz miał rozeznanie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Godzinę temu, Nikonem napisał:

e: @Mion nikt mu tego z adresu w Gmail nie wyceni.

Bez przesady z Gmaila możne być jako "syn" właściciela na zasadzie zrób to sam .
IMHO dentyści Raczej nie są pisarzami e-maili...

Ja już nie biorę ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ehhh to ja spróbuje:

- podstawa 1200-1500 netto - linki plus 1-2 wpisy blogowe, plus optymalizacja

Z racji konkurencyjnej branży trzeba to doliczyć 50-100% i można szaleć :)

No krócej nie mogłem :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

19 minut temu, zgred napisał:

- podstawa 1200-1500 netto - linki plus 1-2 wpisy blogowe, plus optymalizacja

dopiero po powyższym spojrzałem o jaką branżę/frazy autorowi chodzi. To ja nawet się nie przyznaję za ile mam tam "przykiszonego" od wielu lat klienta :D [kwota "przedpotopowa" ;) , ale..."się trzyma" ]

3 godziny temu, qazy napisał:

dopiero po powyższym spojrzałem o jaką branżę/frazy autorowi chodzi. To ja nawet się nie przyznaję za ile mam tam "przykiszonego" od wielu lat klienta :D [kwota "przedpotopowa" ;) , ale..."się trzyma" ]

I pewnie rozliczasz go za efekt ;) #respect ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Godzinę temu, zgred napisał:

I pewnie rozliczasz go za efekt

Może w plombach ?

12 godzin temu, frikifrik napisał:

nie wiem na ile wycenic usluge pozycjonowania dla dentysty z Warszawy, frazy to dentysta tarchomin, stomatalog tachomin itp czyli lokalnie dzielnica

oplata miesieczna w tym optymalizacja serwisu i pozniejsze pompowanie wynikow

Frazy sa bardzo proste poza tym mała ilość wyszukiwań.

Tu nie trzeba jakiś specjalnych strategii budować wystarczy dobra optymalizacja strony i parę linków.

Kilkadziesiąt zł za frazę + optymalizacja z gwarancją wyników w pierwszej piątce  :) 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

25 minut temu, mario1973 napisał:

Ty to masz cennik :)

Przy kilkunastu, kilkudziesięciu frazach na jednego klienta plus odpowiednia ilość klientów i robią się poważniejsze kwoty ?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności