Skocz do zawartości

jak wycenić?

frikifrik

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, zgred napisał:

I pewnie rozliczasz go za efekt ;) #respect ;)

zdecydowanie tak :D a żeby go jednego  :D

16 godzin temu, Mion napisał:

Może w plombach ?

dla mnie za daleko na takie rozliczanie ;) a poza tym ja (odpukać!) z tego typu usług niemal nie korzystam :)

2 godziny temu, mario1973 napisał:

Ty to masz cennik

To są frazy lokalne w lokalnych. Tarchomin nie jest żadną dzielnicą, to jest osiedle. W zasadzie powinno się nie brać pieniędzy za pozycjonowanie takich fraz tylko odpowiednio skroić za optymalizację. Same po wchodzą. :)

W ogóle to zastanawiam się dlaczego autor zadaje takie pytania. Mam nadzieję, że nie zajmuje się pozycjonowaniem. :)

Edytowane przez SzlafRock

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W dniu 1.12.2020 o 12:45, SzlafRock napisał:

To są frazy lokalne w lokalnych. Tarchomin nie jest żadną dzielnicą, to jest osiedle. W zasadzie powinno się nie brać pieniędzy za pozycjonowanie takich fraz tylko odpowiednio skroić za optymalizację. Same po wchodzą. :)

W ogóle to zastanawiam się dlaczego autor zadaje takie pytania. Mam nadzieję, że nie zajmuje się pozycjonowaniem. :)

nie skad, pozycjonowaniem? hobbistycznie was czytam :)

białołęka jest zbyt duzym obszarem ale masz racje, tarchomin jest osiedlem, czescia dzielnicy bialoleka

Piccolo Tesoro Twój sklep z zabawkami dla dzieci i niemowląt.

Fitzdrowie - sklep ze zdrową żywnością.

12 godzin temu, frikifrik napisał:

nie skad, pozycjonowaniem? hobbistycznie was czytam :)

białołęka jest zbyt duzym obszarem ale masz racje, tarchomin jest osiedlem, czescia dzielnicy bialoleka

Jest jeszcze stary i nowy tarchmin bo to ogromna sypialnia. A ja tam biegalem jak było bagno i torfowiska xD

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint