Skocz do zawartości

domenomania.pl hosting?

stoprocent

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozmawiałem przed momentem z właścicielem Domenomania.pl i jest to absolutna bzdura :) - gdzie indziej czytałem znowu, że są jakimś Resellerem, itd :P - śmieszne info... - mają własne Data Center, rozbudowana infrastrukturę, zatrudniają wiele osób, itd. :P

Witam serdecznie!

Mam przyjemność reprezentować firmę Prociv (właściciela Domenomania.pl). Chciałem absolutnie zdementować doniesienia jakoby Domenomania.pl była wystawiona do sprzedaży. Jednocześnie informuję, że posiadamy własne DataCentrum i (wbrew zarzutom) nie działamy na jakimś resellerze.

Wesołych Świąt

Bartłomiej Rosiński

Z usług domenomania.pl korzystam już ok. pół roku. Przez ten czas bywało różnie... Po kilku tygodniach od rejestracji pierwszej domeny i pierwszego serwera miałem nawet zamiar rozejrzeć się za inną firmą hostingową ale... zacisnąłem zęby i jakoś przetrwałem. Wydaję mi się, że się opłaciło. Domenomania działa coraz lepiej, widać, że firma się rozwija, poprawił się support - który kiedyś praktycznie nie istniał, teraz jest naprawdę nieźle; np. dzisiaj dostałem odpowiedź na maila w ciągu... 2 minut :) Oby tak dalej, a będzie dobrze - na dzień dzisiejszy mogę polecić z czystym sumieniem.

www.midimania.pl

@Brad możesz napisać skąd posiadasz takowe informacje i na ile one są sprawdzone?

Widziałem taką aukcje allegro, albo coś mi się pomyliło, zdziwiłem się tylko bo pamiętam, że sporo kasy wydali na promocje.

edit:

pfu... już wiem, to była domenada.pl :cegłą_w_głowę: sorka za zamieszanie.

• 2 tygodnie później...

NIE POLECAM!:D

Awaria w tej firmie to normalna rzecz. I jak jest to nie odbierają telefonu a jak odbiorą to mówią że za 10 awaria zostanie usunięta – i trwa to godzinami.

Ponadto komplety brak kompetencji pracowników - mówią że mają własne serwery. Jak zapytałam gdzie są i na jakim łączu to tak podstawowej informacji nie byli wstanie mi udzielić. Z dziwnym pytaniem „co to mnie obchodzi”

Z usług tej firmy nie da się korzystać – nie polecam!!!

I wątpię w uczciwość tej firmy

pozdrawiam

Asia

również nie polecam. tuż przed nowym rokiem mojej klientce przenieśli konto na inny serwer. oczywiście nie działał kilka dni ftp, hasło htaccess na foldery a po dziś dzień nie działa php5 (przed przenoszeniem konta działało ok). bok nabiera wody w usta i wypisuje, że już zajmuje się problemem. to już trwa zdaje się trzecią dobę conajmniej

ps. właśnie znów leży ftp. to jest pomyłka a nie hosting niestety

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Zarajestrowałem tam konto w promocji za 1 czy 2zł ale nic tam nie postawiłem, (nienadawało się nawet na katalog) mogę jedynie przyznać że hosting był tak beznadziejnie wolny że chyba powini tam dopłacać za korzystanie z takiego. Niepolecam!

Tu miała być sygnatura...

no to zabawy ciąg dalszy

po 4 dniach zastanowienia support napisał, że wyskakujący błąd skryptu spowodowany jest błędem w nim :) zaglądam na konto a tam "admin" zmienił .htaccess na .htaccess_bak :D no więc apache przetwarzał skrypt napisany w php5 przy pomocy php4 :D trudno żeby nie sypało błędami :D

oczywiście parser php5 leży dalej od 10 dni i firma ma to w du**e

W ŻADNYM WYPADKU NIE KUPUJCIE TAM HOSTINGU, chyba że lubicie jak serwis leży 2 tygodnie z powodu niekompetencji firmy

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Mam pytanie do osób korzystających z hostingu w domenomania.pl

Jaki jest ten hosting? Znajdą się osoby, które są zadowolone? Bo wiadomo, że narzekaczy nietrudno zaleźć (wystarczy spojrzeć na ponad 20 stron tematu o i365).

Marcin Szumański - fotografia biznesowa, reklama, marketing

• 3 miesiące temu...

Nie wien już czy coś u mnie nie działa ale szlag mnie trafia z tą domenomanią:P Od kilku dni (a serwer mam od kilkunastu dni) serwer nie działa po godz. 23:30 ;) Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. Takich cudow to nie miałem na darmowym koncie yoyo.

Prosze, sprawdzcie czy dziala Wam strona www.sprawozdania.info

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności