Skocz do zawartości

domenomania.pl hosting?

stoprocent

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam tam kilka kont i jedyne co mogę powiedzieć to, że nie warto było wydać tylko 15 złotych... Konta dałem do dyspozycji kilku kolegą i teraz mam ... Kuba, ale kiedy to będzie działac.... Kuba znowu cos nie działa... Kuba nie ładuje się...

Wczoraj też był pad...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie też pad. Przedwczoraj krótki, bo zgłosiłem natychmiast, a wczoraj przed północą kolejny, koło 3 w nocy zaczął działać naście minut i dalej leży do tej pory (w/g statystyk stat24). Konto mam na s36, na którym kilka dni temu miały być jakieś prace wykonywane... W tym momencie piszę maila do pomocy. Jestem jeszcze na promocji zetka za pół roku, ale jestem skory przedłużyć, bo jak działa to szybko i bez zwiech. Kiedyś podobne pady były, ale podobno coś z łączami/stykami w serwerowni (tak mi z supportu powiedzieli). Jeśli Domenomania/Prociv chcą utrzymać 21. pozycję w TOP100 to lepiej niech to poprawią :]

Marcin Szumański - fotografia biznesowa, reklama, marketing

Witam.

Ja ma u nich naście serwerów, ale to, co się dzieje ostatnio to paranoja a szczególnie na S36,S42.

Co do współpracy jak do tej pory pomimo bardzo małych kłopotów to było wszystko Oki.

Nie wie czy polecać czy tez nie polecać, ale zastanawiam się nad przenosinami coraz bardziej na jednej z domen w tym okresie spadły mi drastycznie uniki jak i PR4 na PR3.

Pozdrawiam

napisałem rano maila i szybko naprawili, ale co z tego jak znowu nie działa ;) oo... działa...

zacząłem pisać posta - nie działa, kończę pisać - działa ;)

Mam nadzieję, że to tylko chwilowe problemy, bo w sumie czasem tak bywa, że po jakiś modernizacjach to i owo się buntuje, ale... nadzieja matką głupich :] cóż, liczę na to, że wreszcie zrobią to porządnie i nie będzie problemów jak do niedawna. Bo już mi się nie chce przenosić stron. Czy polecać innym? myślę, że nie jest to jakaś debilna firma :D Jest promocja 1zł za 6 m-cy a to wystarczająco dużo czasu na to, aby każdy mógł sobie spokojnie przetestować usługę, więc generalnie można podać znajomemu link :P

Marcin Szumański - fotografia biznesowa, reklama, marketing

Probowalem sie do nich dodzwonic - w sluchawce uslyszalem ze nie ma juz miejsca na pozostawienie wiadomosci :)

Rozumiem konserwacje serwera i w zwiazku z tym przerwy. Ale takich cudow to nawet na darmowym yoyo nie mialem.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Gdybym mogl sie do nich dodzwonic to bym im powiedzial PŁACĘ ŻĄDAM :placze:

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zdarzaja sie awaraje serwera i jestem wstanie takie cos wybaczyc jezeli nie bedzie to trwalo za dlugo... Jezeli firma chce sie liczyc to przestoje jedno badz dwu dniowe to juz lekka przesada... Ok moge jeszcze to zrozumiec ale nie rozumiem obslugi klienta... Odpisywanie z ich strony ma maile wola o pomste do nieba dwa jezeli serwery nie dzialaja od wczoraj od 22:30 dzisiaj zauwazlylem okolo 12 tej chwile stronka dziala to chyba wypada wyslac tak jak z s42 informacje iz ze wzgledow modernizacyjnych moze nastpic to i to....

Rowniez mam stronke ktora jest dla mnie rodzajem biznesu i takie przestoje wplywaja na mniejsza ilosc przyszych klientow... oby ta informacja byla prawda ze dzisiaj problemy sie zakoncza... :placze:

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

spokojna głowa :) dowiedziałem się, że jeszcze dzisiaj będą problemy bo chcą to na dobre zrobić...

Rowniez dostalem taka odpowiedz. Zaloze sie ze bylo ctrl+c, ctrl+v bo ja w swoim mailu do nich napisalem znacznie wiecej a otrzymalem takiego suchara.

Nie wiem czy zauwazyliscie, ale oni co chwile wrzucaja stare pliki z jakiegos backupu!! Teraz mam stara baze sprzed kilku dni :)

CUDA NA KIJU!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności