Skocz do zawartości

Prośba o diagnozę - skąd wzrost ruchu na stronie?

Marcin_k1

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
W sumie pytam z czystej ciekawości.

Od listopada 2019 zaczął rosnąć ruch na moim portalu - Zaradni.pl. 

Wcześniej był raczej okres spadków.

Załączam wykres z GA - ruch tylko organiczny  - https://ibb.co/ystbrb7

W tym okresie były publikowane artykuły, ale bez jakiś dużych ilości nowych tekstów. Z analizy treści wynika, że wzrósł ruch na starszych tekstach, nie tych nowych.

Może ktoś z Was ma jakąś diagnozę? Skąd ten wzrost? 

Nie chodzi o kasę. Dotacja była niewielka już z 8 lat temu.

Portal chcę aktualnie sprzedać (dodałem nawet ogłoszenie w sekcji "oferty"), dlatego że nie mogę się nim zajmować odpowiednio (np. rozwijać treści, czy dodać ssl czy wdrażać inne rozwiązania techniczne).

• 2 miesiące temu...
W dniu 8.12.2020 o 16:10, Marcin_k1 napisał:

Nie chodzi o kasę. Dotacja była niewielka już z 8 lat temu.

Portal chcę aktualnie sprzedać (dodałem nawet ogłoszenie w sekcji "oferty"), dlatego że nie mogę się nim zajmować odpowiednio (np. rozwijać treści, czy dodać ssl czy wdrażać inne rozwiązania techniczne).

Ile chcesz za ten portal a raczej domenę bo cały skrypt jest do napisania od nowa. 

Wogule jak wycenia się taki portal może ktoś z forum się wypowie? 

Jestem ciekaw czy ktoś policzył ile szmalu przejeb***li na te całe dotacje...

• Like 1
  • Thanks 1

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beerbant Dla własnego komfortu psychicznego lepiej nie wiedzieć :D Bo co człowiek poznaje szczegóły jakiejś grubszej dotacji ciśnienie skacze niebezpiecznie, a w pewnym wieku to nie żart, trzeba uważać na siebie.

• Thanks 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W dniu 8.12.2020 o 16:10, Marcin_k1 napisał:

Portal chcę aktualnie sprzedać

Portal ? To wygląda jak zaplecze postawione na WP z dobrymi artykułami tematycznymi.

https://www.zaradni.pl/motoryzacja/daleki-wakacyjny-wyjazd-jak-przygotowac-auto/1,11203

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

13 godzin temu, Beerbant napisał:

Jestem ciekaw czy ktoś policzył ile szmalu przejeb***li na te całe dotacje...

Na pewno kasa nie poszła na dobre SEO. Jakoś linków to tragedia. 

34 minuty temu, Mion napisał:

Portal ? To wygląda jak zaplecze postawione na WP z dobrymi artykułami tematycznymi.

https://www.zaradni.pl/motoryzacja/daleki-wakacyjny-wyjazd-jak-przygotowac-auto/1,11203

Mi się wydaje ze właściciel żeby cokolwiek zrobić sprzedaje artykuły z linkiem. Tylko chyba nie jest świadomy że na dłuższą metę ruch strony spadnie do Zera. Wtedy nie zarobi już ani złotówki na sprzedaży artykułów... na domenie tym bardziej. To jest przykład jak nie prowadzić stronę.  Sprubuje nawiązać kontakt żeby się dowiedzieć jaka jest cena. Fajnie jak by sam napisał jeśli czyta ten post. 

Edytowane przez Kama123

14 godzin temu, Nikonem napisał:

a w pewnym wieku to nie żart, trzeba uważać na siebie.

Spokojnie, jestem "trudny do za**b***nia" - tak mnie podsumował jeden sierżant ? .

Kiedyś mi przemknęło przed oczami 750K dotacji (jak dobrze pamiętam) na katalog stron, zapamiętałem bo dotację dostała firma handlująca sprzętem foto, tak chyba dwa/trzy lata temu widziałem precla postawionego na domenie tego katalogu ;)

• Like 1
  • Thanks 1

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

7 godzin temu, Beerbant napisał:

Kiedyś mi przemknęło przed oczami 750K dotacji

Tu na PiO były już tematy tłustych dotacji. Bodajże strony jakiejś firmy z branży.

P. S. Beer, sierżant pewnie to do Ciebie mówił... pół wieku temu ?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.