Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] SEO :) Grudzień - 4 paczki ostatnie i 80 Gotowych Tekstów 6k zzs, 48 zł brutto z FV/ 25 zł netto - 1 tekst. Dziękuję za współpracę w 2020 roku :)

ingus4321

Rekomendowane odpowiedzi

[SPRZEDAM] SEO Witajcie ? Grudzień i ostatnie 4 paczki w tym roku ? Zachęcam do zakupu. Teksty mają 6k zzs i 10k zzs są dobrej jakości i są ogólnie zoptymalizowane pod kątem seo.
Chciałem też podziękować wszystkim w tej grupie za owocną współpracę w 2020 roku. Zrobiliśmy razem wiele super rzeczy, projektów, stworzyliśmy wiele nowych portali i tekstów. Oby 2021 rok był jeszcze lepszy! ?
Zapraszam też tu: 200 Gotowych Tekstów na sztuki, 6k zzs, 48 zł brutto z FV / 25 zł netto - 1 tekst https://gieldatekstow.pl/text/buy/search,u_sMnzCz60b

Zapraszam do mojej BAZY GOTOWYCH TEKSTÓW. Teksty mają 6k zzs, są dobrej jakości i są ogólnie zoptymalizowane pod kątem seo. Można je kupić od ręki na giełdzie z FV. To już w sumie 2 lata prowadzenia Bazy Gotowych Tekstów, która pierwotnie mała być jedynie dla moich klientów, aby mogli w razie kryzysowej sytuacji kupić gotowe teksty i opublikować je w 10 minut. Obecnie korzysta z niej wiele osób, powiększyłem listę tematów do prawie 300, dodałem kategorię Teksty Premium 10 k zzs i stale ją rozwijam. Dziękuję za 2 lata udanej współpracy ? Wystawca FV  - Setugo Sp. z o. o., ul. A. Brody 88B, 43-450 Ustroń, NIP: 5482669476 | REGON: 361463358 | KRS: 0000557140) Wystarczy się zalogować, wpłacić pieniądze i kupić tekst.

Kim jestem? Mam na imię Piotr. Jestem doświadczonym Copywriterem. Na początku stworzyłem bazę gotowych tekstów dla swoich klientów, aby w razie potrzeby, można było z niej kupić jeden lub kilka tekstów i nie szukać copywritera, zlecać mu pracy itp. co bywa czasochłonne. W bazie umieściłem teksty z tematatyki, na której się znam. Bazę tę rozwijam, dodaje nowe teksty. Nie macie czasu zlecać pisania? Chcecie kupić gotowy tekst od ręki? Zapraszam :)

Nie ma tekstu, który chciałeś kupić, bo ktoś Cię uprzedził? Nie martw się! Pod koniec miesiąca uzupełniam bazę, a jeśli chcesz zamówić konkretne teksty "na już" - napisz na e-mail - gordongraycv@gmail.com 

Kontakt: gordongraycv@gmail.com

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności