Skocz do zawartości

Witam serdecznie Was - man

Tiziano

Rekomendowane odpowiedzi

Wzrost: 178 centymetrów.

Waga: 85 kilogramów.

Region: ... (jeszcze).

Partner: ktoś się pojawił, ktoś zniknął...

Kolor oczu: brązowe.

Kolor włosów: ciemny brąz.

Wykaształcenie: student.

Ulubiona Muzyka: rock, pop, acidjazz, jazz.

Papierosy: nie palę.

Alkohol: piję rzadko.

Książki: czytam zawsze do połowy.

Telewizja: ciągle się jej uczę, glądam: "Fakty" (TVN), "Przyjaciele" (TVN Siedem), "Prosto w oczy" (TVP1), "Szkło kontaktowe" (TVN 24) i inne.

Prasa: czytam: "Gazeta Wyborcza", "Rzeczpospolita", "Polityka" i inne.

Radio: kocham, słucham, i ... (to tajemnica).

W wolnym czasie: śpię bo straszny ze mnie śpioch, a w dodatku muszę odsypiać pracowite noce. Słucham muzyki, spotykam się z przyjaciółmi i dużo pracuję.

Częściej powinienem: telefonować do przyjaciół, sprzątać, spać, wierzyć, że znajdę kogoś z kim będę cholernie szczęśliwy.

Nie powinienem tak często: wątpić w to, że "Kiedyś Cię znajdę (...)".

Nie znoszę: papierosów, pytań o dziewczynę, kłamstwa, bólu, czosnku, cwaniaków, zimna, Mandaryny, Dody, pomidorów, chłopaków, którzy ciągle marudzą i nie mają swojego zdania.

Uwielbiam: spać, całować się (tylko dla wybrańców), czuć na szyi ciepły oddech (tylko dla wybrańców), jeździć samochodem (za kierownicą), dobre perfumy, białą bieliznę, białe skarpetki, szybkie samochody, czarujące dziewczyny, moje życie.

Podziwiam: Boga, za jego wyczucie smaku i dobry humor w układaniu tego świata.

Boję się: złych ludzi.

Największe marzenie: aby znalazła się ta, której ciągle szukam.

Wymarzona dziewczyna: wysoka, przystojna 22 lata (?), o pięknych oczach, słodkim uśmiechu, imieniu (...). Studentka z pasją, czuła, inteligentna, zdolna, wierna, uczciwa i prostolinijna, będąca mi przyjacielem i opoką. Zawsze trzymająca za rękę i często mówiąca "kocham cię". Kochająca szczerze, bez wysiłku i z całych sił.

Marzyć potrafię, no nie? Oczywiście tak naprawdę wystarczy by: zawsze trzymała za rękę i często mówiła "kocham cię". Kochała szczerze, bez wysiłku i z całych sił.

Za swój pierwszy milion kupię: Lexusa SC 430 i drewniany mały domek nad jeziorem.

Najchętniej jem: to na co mam ochotę.

Najchętniej piję: jeśli kawa to zawsze z mlekiem, jestem maniakiem herbaty, a Pepsi piję zawsze z cytryną.

Zalety: szczerość, wierność, uczciwość, prostolinijność, poczucie humoru, dobre serce.

Wady: wredny, mściwy, pamiętliwy, zazdrosny.

Jeśli chcecie wiedzieć jeszcze więcej, to próbujcie dopytywać się mailowo.

Zainteresowania? SEO, mam kilka stron internetowych, robię je masowo. Nie używam php, bo tego nie zaleca google - problem z długimi nazwami, które nie sa indeskowane. Css to woda, html to tylko namiastka powietrza.

Trafiłem tutaj bodajze z dmozu... aha, i kiedyś bodajze na bajer.pl był link do tegoo forum

Moje strony: www.russiandeejay.cba.pl

www.aukcja.cba.pl - PS proszę powiedzieć, co sądzicie o tej stronie? Jak wam się podoba moja aukcja?

Roboty tę stronę zaindeksują??

A co sądzicie o www.krem.za.pl - masa extra linków, świetne anchory a pozycja słaba? czyzby moje nowe dziecko.... umierało?

pomocy !

hi :P normalnie jak ogłoszenia matrymonialne ;)

ad php - jak sprawdzić czy strona korzysta z php? :>

ad dlugie linki - kto slyszal o mod_rewite palec do budki ;)

Największe marzenie: aby znalazła się ta, której ciągle szukam.

JEŻELI

Wymarzona dziewczyna: wysoka, przystojna 22 lata (?), o pięknych oczach, słodkim uśmiechu, imieniu (...). Studentka z pasją, czuła, inteligentna, zdolna, wierna, uczciwa i prostolinijna, będąca mi przyjacielem i opoką. Zawsze trzymająca za rękę i często mówiąca "kocham cię". Kochająca szczerze, bez wysiłku i z całych sił.

W ZAMIAN DOSTAJE:

szczerość, wierność, uczciwość, prostolinijność, poczucie humoru, dobre serce

TO powodzenia w szukaniu ;)

A tak wogole to witaj :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności