Skocz do zawartości

gorąco pozdrawiam wszystkich forumowiczów

pablo_t

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie!

Trafiłem tutaj poniewąż pracuję w firmie zajmującej się marketingiem internetowym "4core" - budowa stron, kapanie wizerunkowe dla miast, badania online itp.

Kolega który sie nieco zna :blink: polecił mi tę stronę jako najlepsze źródło wiedzy

:P

Dotychczas pozycjonowanie zlecaliśmy ldziom z zewnątrz, ale uruchamiamy kilka własnych projektów i wiedza ta bedzie nam potrzebna.

wynikiem czego przez czas najbliższy będę ostro buszować po forum, aby nabrać nieco obycia,

bo jeżeli chodzi o pozycjonowanie to jestem zielony. :)

No może nie jasno zielony, ale zielony :)

czas to zmienić :rofl:

Tak na marginesie jak szedłem do ogólniaka chciałem być informatykiem, ale mi przeszło i poszedłem na psychologię, poczym wylądowałem w marketingu bo mie to fascynuje.

Osobiście uważam marketing w sieci za najbardziej przyszłościowy wiec musze sie uczyć, a najlepiej robić to u najlepszych

wszystkich pozdrawiam serdecznie doklejając najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia, a w nadchodzącym roku życzę Wam i sobie udanej współpracy:)

trendz.pl TOTALNA SELEKCJA! Pierwszy taki portal w Polsce

4core - Czwarty wymiar komunikacji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności