Skocz do zawartości

Dzień dobry wszystkim

Kathatonia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czesław :hi:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 24.12.2020 o 09:49, Kathatonia napisał:

Witam się z Wami

... i to wszystko ?  :kwasny:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Cóż mogę więcej napisać? Od jakiegoś czasu, w wolnych chwilach, piszę na TB. Kiedyś, jeszcze na studiach polonistycznych, zaczęłam przygodę z copy, ale po jakimś czasie porzuciłam to zajęcie. Pandemia wyzwoliła we mnie chęć powrotu do tego zajęcia i jakoś tak się rozkręcam pomału. Wystarczy? 

3 godziny temu, Kathatonia napisał:

Pandemia wyzwoliła we mnie chęć powrotu do tego zajęcia i jakoś tak się rozkręcam pomału.

Polonistka, więc pewnie Idealistka. Szkoda Cię na Copy, śmieciowe pisanie. W 2021 życzę Ci, byś trafiła lepiej :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

22 godziny temu, Nikonem napisał:

Polonistka, więc pewnie Idealistka. Szkoda Cię na Copy, śmieciowe pisanie. W 2021 życzę Ci, byś trafiła lepiej :)

Dziękuję. Ideały ideałami, ale coś trzeba robić. Niestety, trochę mnie sytuacja zmusiła, stąd copy. Może kiedyś coś się pojawi lepsze, a póki co klepię w klawiaturę ile wlezie xD

16 godzin temu, Kathatonia napisał:

a póki co klepię w klawiaturę ile wlezie

Pecunia non olet ;)

18 godzin temu, Kathatonia napisał:

a póki co klepię w klawiaturę ile wlezie

Jeśli Masz to zamieść link do swojego poglądowego cennika za te stuki klawiszowe. :chatownik:

Jesteś "aktywna" więc Rokująca na realizację podjętych zleceń  .... Z czym niestety bywa rożnie...

4 minuty temu, Mion napisał:

Jeśli Masz to zamieść link do swojego poglądowego cennika za te stuki klawiszowe. :chatownik:

Jesteś "aktywna" więc Rokująca na realizację podjętych zleceń  .... Z czym niestety bywa rożnie...

Wstyd pokazać ten cennik, bo za 1000 zzs mam około 3 zł, ale pisze dużo więc w miesiącu jestem w stanie wyjść najniższą krajową. Średnia moich ocen od klientów to 5,72/6. Zanim posypią się na mnie gromy, że biorę się za takie gó...ne zlecenia to powiem, że robię to w wolnym czasie i nie muszę wkładać w to wielkiego wysiłku. 

OK... Pewnie się niebawem odezwę w sprawie małych zleceń ...

Tymczasem miłego dnia  :hi:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności