Skocz do zawartości

Dzień dobry wszystkim

Kathatonia

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Mion napisał:

OK... Pewnie się niebawem odezwę w sprawie małych zleceń ...

Tymczasem miłego dnia  :hi:

O, to może być ciekawe, spróbowałabym swoich sił w jakiś innych zleceniach. Zawsze to nowe doświadczenie, ale muszę zaznaczyć, że nie wystawię faktury, bo nie prowadzę DG ?

PS. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ?

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
47 minut temu, Finan napisał:

chętnie też coś zlecę

No właśnie ciągnąc @Kathatonia za język miałem Ciebie na mysli  w wiadomym temacie ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 2.01.2021 o 16:04, Kathatonia napisał:

Myślę, że dobrze pisze, zawsze się przykładam,

Testowałem  @Kathatonia i spisała się dobrze, a łatwego tematu nie miała, więc => Polecam :chatownik:
Czego nie mogę powiedzieć o innych aktywnych użytkowniczkach  tego forum którym  miałem NIEprzyjemność coś zlecać .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1 godzinę temu, Mion napisał:

Testowałem  @Kathatonia i spisała się dobrze, a łatwego tematu nie miała, więc => Polecam

Można to trochę różnie interpertować. Życzę Wam dużo zdrowia i dalszej owocnej współpracy!

e: i nie tylko on. No więc zdrowia i czego tam sobie życzycie ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

34 minuty temu, Nikonem napisał:

Życzę Wam dużo zdrowia i dalszej owocnej współpracy!

Dziękuję :) W tych czasach znaleźć kogoś, kto się wywiąże z podjętych zleceń wcale NIE jest łatwo... o czym nie raz ( i ostatnio)  przekonał się kolega Krzysztof @Finan.

• 2 tygodnie później...
4 godziny temu, Kathatonia napisał:

Jestem otwarta

1-585-Scyzoryk-Victorinox-Handyman-1-377

Katha jest wielofunkcyjna niczym scyzoryk szwajcarski. 

Udźwignie każde zadanie  :paker:

17 minut temu, Kathatonia napisał:

Miło, że ktoś docenia :)

Niewielka łaska. Klucz to naturalność, indywidualność. Poza tym konkret, który cenią PiO-wi wyjadacze :hi:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W dniu 2.01.2021 o 10:55, Kathatonia napisał:

bo za 1000 zzs mam około 3 zł,

Dobrze trafiłaś z  ceną  na forum. Będziesz miała pewnie dużo zleceń za taką kasę. :) 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

1 minutę temu, SzlafRock napisał:

Dobrze trafiłaś z  ceną  na forum. Będziesz miała pewnie dużo zleceń za taką kasę. :) 

Padło pytanie to odpowiedziałam zgodnie z prawdą. Na to forum trafiłam przypadkiem, żeby się czegoś ciekawego dowiedzieć, a nie żeby szukać tutaj zleceń. Piszę że różne stawki, raz większe, raz mniejsze i nie jest to moje główne źródło dochodu. Równie dobrze mogę pisać za darmo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności