Skocz do zawartości

IWK.org.pl

wyderko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Bardzo proszę o ocenę witryny IWK.org.pl. Chciałbym dowiedzieć się, czy zostały popełnione jakieś poważne błędy projektowe, czy nawigacja jest poprawna, czy sposób działania wyszukiwarki jest intuicyjny i nie zawiera błędów itd. Jak widać, w sumie serwis jeszcze nie jest w pełni dopracowany, ale właśnie dlatego przed jego oficjalnym otwarciem chciałbym się poradzić specjalistów. :blink: BTW nie dziwcie się, że nie znadujecie sensownych koncertów, bo na razie mamy tylko dziwaczne wpisy z testów. :rofl:

Pozdrawiam,

Wyderko

• 2 miesiące temu...

Hmm - nie wiem, dlaczego nie było odpowiedzi - bardzo zalezy mi na tym, żeby się specjaliści wypowiedzieli na ten temat :). Od tamtego czasu jest już porządna baza koncertów, dorobiliśmy rankingi, więc można testować :]

PS: Mam nadzieję, że nie zostanę posądzony o SPAM - po prostu nikt w tym temacie nic nie napisał, co mnie bardzo zdziwiło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności