Skocz do zawartości

gwaltowny spadek w wynikach

drawaclub

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ze 2 tygodnie temu spadlo. Po paru dniach wrocilo na wyzszym miejscu. Po swietach znow spadlo i teraz na ktoryms datacenter wrocilo znow pare oczek w gore. Chociaz troche przegiecie - strona byla w okolicach 40 miejsca i zniknela calkowicie :/ Za to teraz jest 23:)

U mnie niedawno wróciły pozycje pod pewne frazy na 3 dni, większość na top10 po poprzednim spadku. Już się ciszyłem że googlowi się poprawiło ale wczoraj wieczorem znowu spadek - pod niektóre frazy o kilkanaście miejsc pod inne w kosmos(na >200) a jeszcze innych wogóle nie ma w indeksie jak poprzednio...tragedia

hmm, faktycznie śmiech. wróciłem ze świąt (2 dni bez seo..) i co? z 8 pozycji powędrowało na 356. żyć nie umierać.

na inną frazę lekko już się podniosło. było na 15, skoczyło na 300+ i jest na 150. ale co mi z tego?

myślicie, że sytuacja wróci do normy po owym PR Update?

myślicie, że sytuacja wróci do normy po owym PR Update?

Byc moze. A teraz linkuj dalej

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

A jako ciekawostka powiem, że przed samym spadkiem skoczyła dość znacznie do góry (staty skoczyły o 50% w górę)

U mnie było tak samo! Skoczyła mocno w górę potem kosmos a dzisiaj znowu wróciła.

W międzyczasie dowaliłem z 7 k linków, yahoo już to widzi.

Może na tym zamieszaniu można skorzystać w tym sensie że dowalić więcej linków i G nie zauważy

nienaturalnego przyrostu.

Co o tym myślicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności