Skocz do zawartości

gwaltowny spadek w wynikach

drawaclub

Rekomendowane odpowiedzi

A jako ciekawostka powiem, że przed samym spadkiem skoczyła dość znacznie do góry (staty skoczyły o 50% w górę)

U mnie było tak samo! Skoczyła mocno w górę potem kosmos a dzisiaj znowu wróciła.

W międzyczasie dowaliłem z 7 k linków, yahoo już to widzi.

Może na tym zamieszaniu można skorzystać w tym sensie że dowalić więcej linków i G nie zauważy

nienaturalnego przyrostu.

Co o tym myślicie?

Zauwazy w swoim czasie moze nie dzis nie jutro ale za jakis czas pewno to zliczy

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

franek - wydaje mi sie ze zdjales linki i dlatego strona poleciala w kosmos zaraz po tym jak byl ten gwaltowny spadek - ja mialem podobna sytuacje ale nie zdejmowalem linkow wrecz wiecej linkowalem i strona poczatkowo wrocila na nieco nizsze pozycje ale obecnie jest juz na tych na ktorych byla przed spadkiem.

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

no tragedia u mnie

wszystko poleciało...

mam nadzieje ze to tylko przetasowania i po sylwestrze obudze sie obok pięknej kobiety włącze neta i zobacz sie na dawnych pozycjach z nowym większym PR:P

też mam taką nadzieję że po nowym roku wszystko wróci do normy , żeby z top 10 spaść na pozycje miedzy 300 a 400 skandal i to dla kilkudziesięciu fraz, strona ma 1.5 roku zadnych systemów wymiany linkami, pr 4 i co i nic kosmos a u konkurencji nawet nic nie drgneło, załamka, chyba że jest inne wytłumaczenie niz update?

U mnie poleciała najbardziej jedna strona, której zmieniałam CMSa jakieś półtora miesiąca temu. Przed wczoraj strona spadła z pozycji na których wcześniej była pod dane słowa kluczowe i pojawiła się pod inne lepsze słowa kluczowe nawet w pierwszej 10. Trwało to jednak jakieś 4-5 h. ;) Potem znowu wyleciała i teraz znowu widzę, że jest pod nowymi słowami kluczowymi ale tym razem w drugiej dziesiątce. Co będzie dalej? Któż to wie :)

Ewa

Dla mnie to kolejny dance jak w Grudniu 2005, lutym 2006, Maju 2006 oraz wrześniu 2006 tak, więc co dwa trzy miesiące następuje aktualizacja DC po miesiącu wyniki wracają do normy i wszystko gra chyba, że zbiega się to z updeitem PR jak we wrześniu i wtedy jest troszkę większy baizel ja mam taką teorię i jak na razie się jej trzymam w grudniu 2005 też panikowałem ale nikt nie ma recepty na to co się dzieje w google

decent

Z małą poprawką na to, że teraz coraz większy nacisk kładą na "czyszczenie" swoich DC ze "śmieci" i coraz bardziej rozwijaja wszelkie aplikacje pozwalajace na ich lokalizacje i oflagowanie :rotfl:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czytając ten temat nasunęło mi się pytanie:

-kiedy było ostatnie rozdanie PR?

Mi strona z 7 pozycji poleciała w kosmos na 120 pozycję, była tam ponad tydzień i w nowym roku wskoczyła ponownie na 5 pozycję... A ja myślałem, że to przez kupione dwa linki PR=5 :D

A tak ogólnie to jak często kupujecie linki z wysokim PR i ile wpisów dodajecie dziennie do katalogów?

W wyższych pytaniach chodzi o to jak mniej więcej kupować/dodawać...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

@neon103 zależy od strony(czy idzie ona do zaplecza, czy normalnie).

Ja np. o katalogi nie dbam i niektóre dodaje adderem do ponad 50 katalogów dziennie(od początku) i jakoś bana nie mam.

Co do normalnych stron to: jeden dobrze zaindeksowany pr4 i pr5, 2*pr3 i 20 katalogów na dwa dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności