Skocz do zawartości

gwaltowny spadek w wynikach

drawaclub

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja chyba zauważyłęm większą "czułość" na zróżnicowane anchor'y.

Mianowicie jak zdobywam linki z głównie jednym anchorem (ew. te same słowa ale w innej kolejności) to strona spada dopiero jak zwalniam bądź nie przyspieszam z linkami. Jak dodaję regularnie (liczy się każdy dzień - kiedyś mogłem sobie przerwe zrobić kilkudniową i nic, a teraz jednego dnia linków nowych nie znajdzie i spadek :heej:) to strona stoi bądź idzie w górę.

Jednak jeżeli zdobywam linki na różne anchor'y to zauważyłem to o czym pisałem w poprzednim poście u góry - zachciało mi się nowej frazy i reszta fraz (obsadzone przeze mnie top1, ugruntowana pozycja, napewno konkurencja z dnia na dzień z 15 pozycji na top1 by nie wskoczyła) poleciała na dół i dalej znika.

Jak przyłożę linki (odpowiednią ilość) to strona mam wrażenie zatrzymuje się a czasem nawet lekko powraca na górę. Ale wszystko jest tak wrażliwe jak nóż na czubku nosa... Nie ma chwili na obserwacje np. miesiąc...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności