Skocz do zawartości

Odświeżanie się logo

reset

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie dotyczące otwierania kolejnych podstron bez odświerzania loga i ewentualnie innych odnośników w górnej tabeli (header). Jest tak np. na tym forum( wystarczy kliknąć np. "szukaj" i zawartość zmieni się a top pozostanie w trakcie ładowania strony).

Gdzie mogę to zmienić?

www.ogloszenia.pisz.pl

Z góry dzięki za info.

P.S.

Strona jest w fazie testów, także nie sugerujcie się szatą graficzną i logo :)

Na forum nie ma takiego czegoś, że top zostaje. Po prostu szybciej się ładuje, bo z pamięci podręcznej. Jeżeli chcesz aby górna cześć Twojej strony się nie ładowała to poczytaj o ramkach (iframe).

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

tak, tylko mi nie chodzi tylko o to, żeby strona się szybciej ładowała (poprzez kaszowanie flasha), ale także o to, żeby górna stopka była ciągle widoczna (wiesz, w ciągu ładowania podstrony user widzi tylko to, taka forma przekazu reklamy, wtedy user jest w pewnym sensie zmuszony do zwrócenia uwagi tylko na górę, na której będzie m.in. reklama ;) ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności