Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] SEO ? Styczeń 2021, Nowy Rok czas zacząć! Paczka 10 Gotowych tekstów do publikacji 4k zzs o Content Marketingu 599 zł i Pozycjonowaniu 599 zł + Baza Gotowych Tekstów

ingus4321

Rekomendowane odpowiedzi

[SPRZEDAM] SEO ? Styczeń 2021, Nowy Rok czas zacząć!
Pakiet 10 tekstów do publikacji o Content Marketingu 599 zł bru.
-Teksty 4k zzs, są gotowe do wklejenia na stronę, są sformatowane, mają nagłówki h2, linkowanie wychodzące, linkowanie wewnętrzne, zdjęcie, listę punktową i pogrubienia fraz.

Pakiet o Content Marketing 599 zł brutto

1. Czym jest content marketing?

2. Dlaczego warto stosować content marketing?

3. Dlaczego content marketing staje się coraz ważniejszy i jest skuteczny?

4. Pisane formy content marketingu — jakie są pisane formy treści, te proste i jak zaawansowane?

5. Oryginalne formy content marketingu

6. Gdzie i jak zlecać pisanie contentu?

7. Content marketing i SEO czyli jak pisać teksty dostosowane też pod kątem SEO do Google?

8. Content i jego dystrybucja czyli gdzie zamieszczać treści w sieci

9. Content marketing w social mediach – jak i gdzie się promować?

10. Content marketing – Czego nie robić przy tym rodzaju promocji

Pakiet 10 tekstów do publikacji o Pozycjonowaniu 599 zł brutto
- Teksty mają 4k zzs, są gotowe do wklejenia na stronę, są sformatowane, mają nagłówki h2, linkowanie wychodzące, zdjęcie, listę punktową i pogrubienia fraz.

Pakiet o pozycjonowaniu 599 zł brutto

1 Czym jest pozycjonowanie stron internetowych?

2. Pozycjonowanie lokalne, szerokie, pod urządzenia mobilne... czyli rodzaje pozycjonowania

3. Optymalizacja strony www on site a działania off page czyli co składa się na pozycjonowanie

4. Ile trwa pozycjonowanie i od czego zależy ten czas

5. Linkowanie wnętrze, wychodzę i zewnętrzne na stronie www

6. Dlaczego pozycjonowanie jest korzystne i jakie plusy daje?

7. Jak Google indeksuje witryny i ustala ranking wyników przy pomocy algorytmów Panda, Pingwin itp.

8. Najważniejsze czynniki rankingowe wpływające na pozycje strony w Google

9. Audyt SEO podstawa każdego pozycjonowania

10. Jak analizować frazy, gdzie je pozyskiwać i jak pisać teksty SEO z tymi frazami?

200 Gotowych tekstów po 6k i 10k zzs https://gieldatekstow.pl/text/buy/search,u_sMnzCz60b

z Marketingu internetowego, Pozycjonowania, Finansów, Nieruchomości, Lifestyle — nowe tematy!

Co w ofercie? Pakiety do publikacji 10 tekstów 4k zzs, Teksty 6k zzs, Teksty premium 10k zzs
Rozliczenie: FV z Useme, GiełdaTekstów, Prywatnie
Stawki: Gotowe teksty na giełdzie 8zł brutto / 1000 zzs, Pakiety 15zł brutto / 1000 zzs.

Zapraszam do mojej BAZY GOTOWYCH TEKSTÓW. Teksty mają 6k zzs, są dobrej jakości i są ogólnie zoptymalizowane pod kątem seo. Można je kupić od ręki na giełdzie z FV. To już w sumie 2 lata prowadzenia Bazy Gotowych Tekstów, która pierwotnie mała być jedynie dla moich klientów, aby mogli w razie kryzysowej sytuacji kupić gotowe teksty i opublikować je w 10 minut. Obecnie korzysta z niej wiele osób, powiększyłem listę tematów do prawie 300, dodałem kategorię Teksty Premium 10 k zzs i stale ją rozwijam. Dziękuję za 2 lata udanej współpracy ? Wystawca FV  - Setugo Sp. z o. o., ul. A. Brody 88B, 43-450 Ustroń, NIP: 5482669476 | REGON: 361463358 | KRS: 0000557140) Wystarczy się zalogować, wpłacić pieniądze i kupić tekst.

Kim jestem? Mam na imię Piotr. Jestem doświadczonym Copywriterem. Na początku stworzyłem bazę gotowych tekstów dla swoich klientów, aby w razie potrzeby, można było z niej kupić jeden lub kilka tekstów i nie szukać copywritera, zlecać mu pracy itp. co bywa czasochłonne. W bazie umieściłem teksty z tematatyki, na której się znam. Bazę tę rozwijam, dodaje nowe teksty. Nie macie czasu zlecać pisania? Chcecie kupić gotowy tekst od ręki? Zapraszam :)

Nie ma tekstu, który chciałeś kupić, bo ktoś Cię uprzedził? Nie martw się! Pod koniec miesiąca uzupełniam bazę, a jeśli chcesz zamówić konkretne teksty "na już" - napisz na e-mail - gordongraycv@gmail.com 

Kontakt: gordongraycv@gmail.com

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności