Skocz do zawartości

Domena PL w home.pl

defox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wykupiłem domenę w home.pl Zaznaczyłem w panelu Serwery DNS w sieci operatora. Przekierowanie WWW (IP/host/URL/katalog) ustawiłem na adres mojego hostingu (mam serwer 60free w ovh.pl). Gdy wpisze adres domeny z www. wyswietla sie strona ovh.pl Gdy wpisze bez www wyświetla się informacja, ze obsluge tech. nad tą domeną pełni home.pl . Próbowalem zaznaczyć w home.pl Zewnetrzne serwery DNS, wpisałem dns takie jak w ovh.pl są podane w pomocy. Gdy chciałem ztwierdzić pojawia się informacja, że serwery nie są skonfiguroane dla tej dpmeny. W ovh.pl w panelu stworzylem przkierowanie domeny.pl na konto. I dalej lipa... Jak ja mam to zrobić?? Czy mógłby mi ktoś opisać to krok po korku>>

EDIT: Poczytałem i dowiedziałem się, że musze napisać do supportu ovh.pl żeby dodali moją domenę do DNS. Czy dobrze zrozumiałem??

bo zaznaczyłeś ich serwery dns - jak podepną twoją domenę - to będzie się otwierała twoja strona

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności