Skocz do zawartości

strony na innych serwerach prowadzace do strony wlasciwej

agi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pewnie trafie do kosza, ale kto nie ryzykuje, ten nic nie wie :D Czy to ma jakis glebszy sens: zalezy mi na tym, zeby ludzie trafiali z wyszukiwanych fraz z wyszukiwarki na moja strone. Na stronie mam zrobiony taki spis tresci w html, sitemap w xml. To mam z docelowa domena na platnym serwerze ( o ile to ma jakies znaczenie). Chce wrzucic na inne serwery (darmowe) takie stronki-wizytowki, na ktorych bedzie ogolny opis firmy-adres, czym sie firma zajmuje, mapka dojazdowa, dane kontaktowe. Czy na takiej stronce moge umiescic spis tresci w html taki sam, jaki jest na stronie wlasciwej, zeby klient klikajac w niego przeniosl sie na strone sklepu? Czy moze zrobic tylko taki link pt. "sklep on-line", ktory tez ich przeniesie na strone sklepu? Ogolnie chodzi mi o to, zeby ludziska z roznych takich stronek tez do mnie trafial, ale nie wiem, czy to moze miec jakis negatywny skutek dla mojej wlasciwej strony?

A tak w ogole to Wesolych Swiat, zdrowia i zeby Was glowy i brzuchy nie bolaly po swiatecznych szalenstwach;) ;);):)

Witam

Pewnie trafie do kosza, ale kto nie ryzykuje, ten nic nie wie :D Czy to ma jakis glebszy sens: zalezy mi na tym, zeby ludzie trafiali z wyszukiwanych fraz z wyszukiwarki na moja strone. Na stronie mam zrobiony taki spis tresci w html, sitemap w xml. To mam z docelowa domena na platnym serwerze ( o ile to ma jakies znaczenie). Chce wrzucic na inne serwery (darmowe) takie stronki-wizytowki, na ktorych bedzie ogolny opis firmy-adres, czym sie firma zajmuje, mapka dojazdowa, dane kontaktowe. Czy na takiej stronce moge umiescic spis tresci w html taki sam, jaki jest na stronie wlasciwej, zeby klient klikajac w niego przeniosl sie na strone sklepu? Czy moze zrobic tylko taki link pt. "sklep on-line", ktory tez ich przeniesie na strone sklepu? Ogolnie chodzi mi o to, zeby ludziska z roznych takich stronek tez do mnie trafial, ale nie wiem, czy to moze miec jakis negatywny skutek dla mojej wlasciwej strony?

A tak w ogole to Wesolych Swiat, zdrowia i zeby Was glowy i brzuchy nie bolaly po swiatecznych szalenstwach;) ;):D:piwo:

za późno ;):)

no i według mnie takie "strony-wizytówki" to duplicate content, jak na każdej to samo i jeszcze menu ze strony matki.

Po prostu zrobie kilka takich stronek-wizytowek, z ogolnym opisem firmy i zaproszeniem do sklepu-bedzie tylko jeden link do sklepu na stronie matce. Nie powiele ani tresci, ani towaru,ani slow kluczowych-po prostu jak ktos tam trafi, to moze wejdzie na strone sklepu.

a jesli chodzi o bol glowy po naduzyciu kompotu z suszek :) dobry jest visolvit :D i do sylwestra mine :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności