Skocz do zawartości

Witam wszystkich!

Ricky_Fernando

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem wlasnie w trakcie tworzenia serwisu weselnego (nie wiem czy mozna podac - www.netslub.pl). Od jakiegos czasu odwiedzam to forum a teraz takze postanowilem sie zarejestrowac ;) Mam nadzieje, ze bede mial mozliwosc podyskutowac z Wami na wiele ciekawych tematow.

Pozdrawiam

wesele, forum weselne

.::www.NETSLUB.pl::. - Twój portal weselny. Spraw aby ten dzień był niezapomnianym przeżyciem.

Nie wiesz, czy można podać, a jednak podajesz ;) Już Cię lubię ;) Witaj :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Do Maximus

Wiesz jakbym umial zrobic taka wersje, zeby dopasowywala sie do przegladarki na szerokosc to bym zrobil a tak to mialem wyjscie albo nie robic nic albo zrobic taka jak jest :) Zreszta wydawalo mi sie, ze duzo stron ma taka szerokosc. Wlasnie skonczylem czytac te 76stron dzialu dla poczatkujacych :)

wesele, forum weselne

.::www.NETSLUB.pl::. - Twój portal weselny. Spraw aby ten dzień był niezapomnianym przeżyciem.

"To" jest lepsze od "niczego" więc kierunek jak najbardziej sluszny, zreszta gdzieś w sekcji dla poczatkujacych było napisane zeby strona powstawała jak najszybciej, z punktu widzenia google i seo to nie ma znaczenia czy jest wasko czy szeroko czy sa takie czy inne kolory. Moje strony są nie lepsze :P

ale to moja skromna subiektywna ocena.

Czesc :P

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności