Skocz do zawartości

przekierowanie z podkatalogami

m.b

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam taka sytuacje: domena.pl/cos/jeszcze/innego/3234/plik.html - chce to przeniesc na subdomene:

cos.domena.pl/jeszcze/innego/3234/plik.html - gdzie numery i nazwy plikow sie zmieniaja.

Jak to zrobic? Poczytalem sporo na temat przekierowania 301 ale reguly poprawnej jakos nie udaje mi sie skonstruowac :)

Jeszcze jedna sprawa - jakie rowziazanie jest lepsze? www.subdomena.domena.pl czy subdomena.domena.pl ?

Za wszelka pomoc bede bardzo wdzieczny.

Pozdrawiam

w pierwszym przypadku niestety nie umiem pomóc, hta to dla mnie jeszcze czarna magia jeżeli chodzi o skomplikowane przekierowania.

jeśli chodzi o pytanie czy www czy nie to odpowiedź brzmi: bez znaczenia, wazne aby potem się trzymać przy linkowaniu jednej opcji a drugą przekierować na serwerze na tą wybraną.

Link in Bio na Bloggerze - przykład wykorzystania platformy Blogger / Blogspot nie tylko jako bloga, ale również prostego portfolio / wizytówki / listy linków / zaślepki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności