Skocz do zawartości

Oryginalna domena + dodatkowa.

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Czytając forum dużo osób pisze, że jeżeli są dwie domeny to google może dać bana. Ja mam taki kłopot, ponieważ mam w wyszukiwarce domene serwera (www.muchy.i365.pl) oraz domene dodatkową (www.wlatcy.net) czy to szkodzi? Jeżeli nie to mam dwie pozycjonować? Proszę o poradę.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

pandha

On nie może zrobić podobnych tematycznie stron, ponieważ to jest jedna domena a druga subdomena, którą się 'dostaje' przy zakupie serwera.

neon103

Najlepszym wyjściem jest zrobić przekierowanie, ale gdybyś czytał forum to byś o tym wiedział. Jeżeli masz zamiar zapytać jak zrobić przekierowanie to w szukajce wpisz 301 napewno znajdziesz.

Nsb

strony na tym samym IP nie zostana potraktowane jako zdublowane, przynajmniej mojej stronie i kilku, ktore znam nic google nie zrobilo a taki stan trwal dosc dlugo.

doszedlem jednak do wniosku ze jeden adres jest lepszy i przekierowalem drugi na niego. polecam to takze autorowi tematu.

pozycjonowanie obu jest nieco bez sensu, szczegolnie, ze owa subdomena z hostingu nie nalezy tak naprawde do ciebie, wiec po co ją komus pozycjonowac :)

pozycjonuj wlatcy.net a na serwerze ustal przekierowanie 1:1 (czyli kazdej podstrony na odpowiednai w domenie .net)

p.s. ogladnalem ta bajke raz, głupawe jak te na CN

Link in Bio na Bloggerze - przykład wykorzystania platformy Blogger / Blogspot nie tylko jako bloga, ale również prostego portfolio / wizytówki / listy linków / zaślepki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności