Skocz do zawartości

Wyszukiwarka oraz katalog Giga

Kik

Rekomendowane odpowiedzi

Nowa Polska wyszukiwarka Giga umożliwia dla wszystkich osób które posiadają swoją stronę, forum, blog lub portal dodać do wyszukiwarki lub do katalogu stron.

Wyszukiwarka Giga ( https://www.giga.bo.pl ) także posiada forum, katalog stron, możliwość rejestracji, darmowe wysyłanie plików na serwer, zakładanie liczników, sprawdzenie biorytmu, i mnóstwo innych możliwości których nie posiada zwykła wyszukiwarka!

Nie chcemy konkurować z żadną wyszukiwarką, celem tej wyszukiwarki jest dać możliwość dodać własną stronę dla webmasterów którzy nie mają żadnego pageranku w takich wyszukiwarkach jak: Google, Yahoo itd. Więc możliwie dodając do naszej wyszukiwarki swoją stronę automatycznie za jakiś tydzień lub więcej indeksacja tej strony będzie i w innych wyszukiwarkach.

https://www.giga.bo.pl

Na jakiej zasadzie działa wyszukiwarka, bo widzę formularz do dodawania strony: https://www.wmg.ovh.org/dodaj.html i dziwi mnie trochę fakt, że zgłaszając stronę do wyszukiwarki należy podawać : tytuł, opis, słowa kluczowe. :)

Czy wyszukiwarka automatycznie (co jakiś czas) reindeksuje zgłoszone serwisy, czy opisy w wynikach wyszukiwania są pobierane ze stałej bazy?

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

no to jest to ukryta wyszukiwarka ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

:wow::wow::wow:

:D:):)

https://www.wmg.ovh.org/gigaseoad.html

Jaka reklame otrzymasz w innych wyszukiwarkach?

W najpopularniejszej wyszukiwarce Google Twoja strona otrzyma bardzo wysokie pozycjonowanie. Za pomoca Google uslugi "Web Page Click" bot naszej wyszukiwarki automatycznie bedzie odwiedzac strone co kilka minut, wlasnie dlatego Twoja strona otrzyma duza liczbe klikniec za pomoca ktorych strona automatycznie bedzie podnosila sie na szczyt wyszukiwarki. Rezultat naszego programu partnerskiego w wyszukiwarce Google mozna bedzie zauwazyc bardzo szybko ok. za 2-3 tygodnie!

Stawiasz własną wyszukiwarkę a stronę trzymasz na darmowym serwie ovh?

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

a ja mam 4 uwagi.

1 - nie lubię linków, ktore prowadzą do strony z textem " strona w budowie" Jak czegoś jeszcze nie ma, to nie umieszczaj propagandowych linków!

2 - pomysł fajny, jednak nie prekursorski i czy Cię gooru o plagiat nie scignie, to bym się zastanowił nad tym :D

3 - wielkie G jak giga, to prawie to samo co G jak google. Kolejny malutki plagiat? Strona na pewno wymagała duzo pracy, no więc nie mogłeś wymyślić czegoś bardziej oryginalnego??? Tylko powielasz czyjeś nawet symbole i ikony? buuu

4 - faktycznie adres darmowego ovh sporo umniejsza stronie i nie wygląda to profesjonalnie. Wiem cos o tym, bo też mam tam strone :) hehe

no ale życzę powodzenia i rozwijania pomysłu, bo jednak mimo wszystko zapowiada się dobrze. I radziłbym zmienić trochę oprawę graficzną ,bo to wygląda naprawde na kolejny klon czegoś, co już ktoś inny wymyślił, a przecież każdemu zależy na posiadaniu oryginalnej i niepowtarzalnej strony!

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Dziękuję dla wszytskich za opinie. Jak widzę wyszukiwarka trochę zaciekawiła Was, a to nie jest źle moim zdaniem.

zielony_gremlinek:

1. No zgadzam się, do Nowego Roku to naprawimy.

2. Za design nie ja odpowiadam, w wyszukiwarce jest opis ekipy więc ja to zgłoszę do odpowiedniej osoby. (ponad 7 osób pracuje nad tym projektem)

3. To też nie do mnie skierowane, ale sprawdziłem jednak niewielka różnica jest :P

4. To też opisaliśmy dlaczego na darmowym serwerze, jedynie co trzeba zrobić to poczytać więcej informacji o wyszukiwarce.

Dziękuję za serdeczne życzenia (mam nadzieję że serdeczne).

Dla wszystkich użytkowników tego forum ślę najpiękniejsze życzenia Noworoczne!

Kik odpowiesz jeszcze na moje pytanie przed nowym rokiem?

(pytanie napisałem zaraz pod Twoim postem - na razie bez odpowiedzi) :P

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności