Skocz do zawartości

[hosting] do 200zł na miecha

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

zaczyna mnie denerowować ciągłe przenoszenie strony na różne serwery.

potrzeba mi około minimum 80gb trafficu, ze 200mb miejsca, php, mysql. może ktoś jest w stanie coś podobnego zaoferować za taką cenę.

co nie kupić to i tak po 2 miechach wychodzi jakaś lipa.

200 zl na miecha? To za nieco wiecej masz na caly rok.

Zobacz tutaj: hosting porównanie

no mam

nawet korzystam z oferty, która jest pierwsza na liście. strona mi nie chodzi! nie będzie chodzić 1 dzień i już jestem w plecy z pieniędzmi. wole wydać więcej, bo wiem, że i tak mi się zwróci.

bez urazy, ale jak sobie taką gwarancje wyobrażasz?

np. home.pl - chcialem u nich kupic dedyka, ale akurat nie mogą sprzedać.

patrz prv - gwarancja na przyszlosc dobra Smile
np. home.pl - chcialem u nich kupic dedyka, ale akurat nie mogą sprzedać.

nic nie rozumiem, wytężam się, żyłka mi wyszła i nic. jaka gwarancja? gdzie jest mowa o gwarancji? w prv? w home?

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Nawalaja Ci przez caly dzien? to niemozliwe.

od okolo 19:00 - zreszta u nich na forum mozna zobaczyc, ze nie jestem jedyny. ostatnio mieli dosa, a teraz to nawet nie wiadomo co. pewnie to samo, bo ftp smiga

jesli chodzi o gwarancje. moge zastawic mieszkanie, tracac je jesli home.pl upadnie w ciagu nastepnego roku. dalej jednak spalbym spokojnie, wiedzac, ze mieszkania nie strace, a moja strona smiga az milo.

jakbys musial zmieniac serwer co chwila bo admini ci mowia do widzenia to bys wiedzial jaką gwarancje daje dedykowany

a to jest niemożliwe jak kupujesz dedyka u pośrednika?

jesli chodzi o gwarancje. moge zastawic mieszkanie, tracac je jesli home.pl upadnie w ciagu nastepnego roku. dalej jednak spalbym spokojnie, wiedzac, ze mieszkania nie strace, a moja strona smiga az milo.

ale oczywiście masz świadomość ile to kosztuje. miesiąc temu dałbym sobie rękę obciąć za rzetelność domena.pl - teraz sytuacja się zmieniła. na szczęście mieszkania nie zastawiłem.

ps. zawsze w temacie polecanego hostingu, rejestracji domen i kilku innych (w których się dobrze orientuję) wypowiadam się lakonicznie. był czas, że chcaiłem się dzielić swoją wiedzą w tym zakresie, produkowalem się, podawałem rzeczowe argumenty... i zainteresowany wybierał propozycje kolesiów z gg.

ps2. inten.pl - ponad rok jestem zadowolony, nie mam ŻADNYCH korzyści z polecenia ich usług, ot filantrop ze mnie :)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

potrzeba mi około minimum 80gb trafficu, ze 200mb miejsca, php, mysql. może ktoś jest w stanie coś podobnego zaoferować za taką cenę.

Polecam Ci : kei.pl

Weź np. platformę D6 - 800 pln / rok + kup dodatkowy tranfer

za kilkaset pln

W niższej cenie niż podałeś - będziesz miał też 2GB powierzchni

+ dodatkowe bajery - shell itp.

Sama mam u nich swoje strony i polecam, bo jest to niedroga i dobra firma.

odśnieżanie, koszenie, usługi transportowe

igły, maszyny dziewiarskie, szwalnicze

moda damska, odzież damska

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności