Skocz do zawartości

[inne] Zima stulecia w Polsce 1978/1979

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

W automacie jest jedynka, taki bieg terenowy polecam. Do 70km/h udało mi się kiedyś na nim rozpędzić .
Czasami trzeba powyłączać te wszystkie wspomagające ustrojstwa, żeby wyjechać w nowoczesny samochodach.
Oj kuligi to teraz będzie fajna sprawa.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Wypraszam sobie takich określeń  :beee: Sam kiedyś ze znajomym organizowaliśmy kulig dla jego dzieciaków bocznymi uliczkami Mosiny  z tym, że on był kierowcą o ja siedziałem na pace dostawczaka z otwartymi drzwiami i trzymałem linkę sanek dzieciaków wiec w razie czego mogłem puścić.

Oczywiscie dobry kulig wymagał :szampan: ... co też czyniliśmy... to były czasy ;)

• Like 2

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

10 minut temu, okazwłoka napisał:

Teraz jeszcze czekać na jełopów

U mnie już jeżdżą od rana. Wszędzie korki i kolizje. To są też jełopy co nie potrafią jeździć gdy spadnie trochę śniegu.

https://tiny.pl/rpqmp

6 minut temu, jimmi napisał:

W automacie jest jedynka, taki bieg terenowy polecam

W automatach w standardzie jest kontrola trakcji i systemy antypoślizgowe, bardzo dobrze sprawdzają się na śliskich nawierzchniach.

W takich warunkach lepiej się jeździ automatem niż z manualną skrzynią.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To było delikatne określenie ;) Nie przewidzisz wszystkich sytuacji. To tak jakby holować na lince inny pojazd który nie ma hamulców :D Może jestem przewrażliwiony, ale w życiu bym dzieciaka na takie coś nie wsadził.

A ja już widziałem dzisiaj na skrzyżowaniach młodzi w beemkach bogowie driftu... 

Edytowane przez okazwłoka
  • Like 1
  • Thanks 1

23 minuty temu, Pysio napisał:

A może już na boku leży i drzwiami dotyka

Nawet tak nie mów.Do lekarza pojechała bo kwiecień córeczka na świat przyjdzie.

6 minut temu, jimmi napisał:

Jedziesz 5 km/h a nie 40 czy więcej, no i w odpowiednim miejscu. Według mnie wszystko trzeba robić z głową.

Dokładnie.Bo widziałem debili co ciągneli sanki z 40km i to jeszcze zakręty.Przed zakrętami zwalniali tylko zapominali że sanki nie hamują.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Niestety ludziom bardzo brakuje wyobraźni, rozwagi, rozsądku. To jest niewyobrażalna skala.

A tak wygląda żółty śnieg (zdj. zrobione wczoraj w górach, nikt tam nie sypał piachem, nie jest to też sepia :) :

0c12b604fe088c0a7a32a8d6d426494f.png

• Like 2

My się zastanawialiśmy czym nas rząd truje :D A młodemu przy parkingu dostał się ochrzan, że w obsikanym śniegu się bawi :)

Wątpię, że to jakieś "trucie" wygląda na to że wiatr podniósł duża ilość kuzu, kurz wymieszał się z parą wodna, kondensat i masz brudny deszcz. Wiem że na FB krążę foto gdzie gość od Windowsa zleca rozpylenie czegoś z samolotów, ale to nawet jak na fejk zrobione bardzo, bardzo prymitywnie nawet do dowcipów nie nadaje się.