Skocz do zawartości

[www] Petersburg.ovh.org

Petersburg

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo prosiłbym o ocenę mojej strony uwzględniając:

- grafikę,

- treść.

Proponowałbym wystawić za oba kryteria osobno punkty od 0 do 10. Prosiłbym także pisać konkretnie co się nie podoba/podoba na stronie (jakie elementy).

Pozdrawiam miło i zapraszam do oceny :P

WWW.PETERSBURG.OVH.ORG

Sankt Petersburg, północna stolica Rosji, dawniej Leningrad i Piotrogród - Wenecja i Palmyra Północy. Największa polska strona o Petersburgu. Historia miasta, opisy najciekawszych miejsc i zabytków. Informacje praktyczne dla turystów. Opisy miejscowości Peterhof, Carskie Sioło oraz Strelna. Według UNESCO, Petersburg to 8. najbardziej atrakcyjne turystycznie miasto świata. Mimo to nadal jest mało znany wśród polskich turystów. Poznaj miasto białych nocy!

https://www.petersburg.ovh.org

A ja powiem Ci co bym poprawił na początek konkretniej:

1. logo! wyrzuć jave z logo, bo te podświetlanie na szaro jest koszmarne i popraw jakość grafik, bo teraz to wygląda jak mokra plama, zwłaszcza ta mapka, nic na niej nie widać, wiec nie wiem po co ona tam tkwi, tym bardziej, ze to nagłówek

2. linki bez altów

3. dużo tabel i index jest przez to wielgachny

4. tło ogolne wymienić na coś żywszego

5. tło pod textem też do wymiany, bo widać straszne rozmazane pixele

6. to sformułowanie mi jakoś nie pasi: "CZĘSTE PYTANIA:" :)

7.reklamę google przenieś wyżej, bo pewno i tak Ci w tym zamotanym miejscu nikt nie klika ;)

8. skoro juz masz nieszczesne tabele w menu, to możesz zrobić bardzo latwo podswietlanie przyciskow w css

9. wyrzucic plywajacy napis, bo i tak nikt tego nie czyta

10.ograniczyc ilosc sond do 1, albo wyswietlac je rotacyjnie, ale 2 na raz, to chyba zły pomysł :D

czyli 10 zadan jako praca domowa :D

pozdro.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Treści nie będę oceniał z braku czasu na czytanie :)

Grafika - bardzo słabo, praca jest spóźniona conajmniej o kilka lat. Straszna jakość obrazów w nagłówku, niepotrzebny bajer z zamianą barw.

Menu jakieś takie przytłaczające, duże litery, pogrubione i w dodatku kursywą. Z czcionkami też trochę przekombinowałeś - za dużo różnych krojów ;).

I na koniec - strona podczas pierwszego ładowania osiąga ok. 2,3 MB - to jest o jakieś 2,1 MB za dużo :D

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

No ja tez bym troche ja odchudzil, bo dosc dlugo sie laduje jak na pierwsza strone.

No menu zmieniajace kolor od gory moim zdaniem kwestia gustu. Mnie sie srednio podoba, ale jak juz to wydaje mi sie, ze lepiej by bylo dac wszystkie czarnobiale fotki a te ktore zaznaczasz na kolor. Tak jak mowie - kwestia gustu. Ja wole stronki bardziej jakby to ujac... ascetyczne :) Widac, ze tresci masz duzo wiec nie przytlaczaj jej zbednymi duperelami graficznymi

wesele, forum weselne

.::www.NETSLUB.pl::. - Twój portal weselny. Spraw aby ten dzień był niezapomnianym przeżyciem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności