Skocz do zawartości

Indeksacja podstron w moim przypadku

rating

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

wiem, że temat się pojawiał na forum, nawet czytałem kilka wątków, ale nie uzyskałem wyczerpującej informacji. Jestem raczej początkującym "pozycjonerem" strony dlatego chciałebym zapytać Was o kwestię podstron.

Jakiś czas temu stworzyłem stronę www.kurierkwiatowy.pl dodaje

wpisy w katalogach, google zaindeksowały ja i jest wszystko na dobrej drodze. Jednak dzisiaj sprawdziłem

site:www.kurierkwiatowy.pl i pojawiły mi się jedynie dwa wyniki. Z czego to się bierze i w jaki sposób można to zmienić żeby podstrony google też widziało. Problem zapewne nie tkwi w czasie itd bo kilka dni temu stworzyłem jakąś podstronę "linki" do wpisywania adresów zwrotnych katalogów i ta strona po 3 dniach już jest zaindeksowana. W związku z tym chciałem się zapytać czy jest gdzieś moja wina. Może

struktura linków na stronie jest niezrozumiała dla google.

Z drugiej strony jak wpiszę jakąś fraze z tekstu, który jet umieszczony na podstronie to google bardo ładnie ja znajduje. przykład Wygody kwiaciarnia

Proszę o poradę.

Pozdrawiam

Wojtek

Wejdź i dodaj artykuł -> all.warszawa.pl

Pozdrawiam

rating

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności