Skocz do zawartości

WItam

Smart87

Rekomendowane odpowiedzi

Najpierw przywróć kopię zapasową strony.
Następnie musisz usunąć wszystkie zakażone pliki (usunąć wirusy) - wszystkie podejrzane linijki kodu.
Zobacz również w Search Console użytkowników, czy nie ma nowych.

-

Mój Klient miał podobna sytuację i udało się w ciągu kilku dni usunąć wszystko. Zwłaszcza, że    xxxxxxxxxxxxxxxxxma bardzo dużą konkurencję :) Zawsze znajdzie się ktoś "życzliwy".

W dniu 18.02.2021 o 20:55, Smart87 napisał:

Prowadzę swoją małą firmę, oraz od jakiegoś czasu stronę internetową która została zhakowana.

Teraz szukam pomocy :)

Brzmi jak prowadzę firmę, sprzedaję jajka przepiórcze.Fajne zarabiam przez sprzedaż za pośrednictwem neta, ale chciałbym aby sprzedawać więcej tych jajek, pomoże ktoś?

W dniu 24.02.2021 o 11:13, Hevent napisał:

Mój Klient miał podobna sytuację i udało się w ciągu kilku dni usunąć wszystko. Zwłaszcza, że  ma bardzo dużą konkurencję :) Zawsze znajdzie się ktoś "życzliwy".

Ja się dziwię że Twojego posta jeszcze moderator nie wyłapał.Na Tym forum taka szeptanka raczej nie przechodzi.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Strona może być już czysta, teraz trzeba zadbać o seo.

Strony, które już nie istnieją powinny najlepiej pokazywać błąd 410 a nie 404, nowa aktualna mapa strony wgrana do search console. To tak na początek i powinno przynieść porządny skutek

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności